سلام دوستان
همونجوری که همه با خبر هستین Cpanel ایرانی ها رو تحریم کرده، لایسنس یکی از سرور های مارو دیروز Expire کردن و هیچکی نمیتونه وارد Cpanel بشه، IP سرور هم بستن که از هرجا لایسنس بگیری همینه
کسی راهی بلد باشه بتونه کمک کنه ممنون می شیم
سلام دوستان
همونجوری که همه با خبر هستین Cpanel ایرانی ها رو تحریم کرده، لایسنس یکی از سرور های مارو دیروز Expire کردن و هیچکی نمیتونه وارد Cpanel بشه، IP سرور هم بستن که از هرجا لایسنس بگیری همینه
کسی راهی بلد باشه بتونه کمک کنه ممنون می شیم
دوست عزیز ، تنها راهش اینه روی سرور فعلیتون یه کنترل پنل دیگه مانند دایرکت ادمین نصب کنید ، در غیراینصورت تنها راهش انتقال سرور هست .
واقعا دیگه شورشو در اوردن ، به نظر من بیشتر از همه خود سیپنل ضرر میبینه ، چون باعث میشه همه به طرف دایرکت ادمین کشیده بشن
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه
سلام
فکر کنم اگر آی پی اصلی سرور رو عوض کنید درست بشه .
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
راه حل داره ولی چون خیلی ها از این کار نون میخورن ، بنده هم نمی تونم روش کار رو لو بدم ( شرمنده )
توصیه می کنم از کسانی که کانفیگ سرور انجام می دهند کمک بگیری که هم سرورتون درست کانفیگ بشه و هم مشکل لایسنس رو حل کنند
پ.ن. : ما کانفیگ انجام نمی دیم !
تنها راهش این نیست !
خوب ایشون احتمالا ریپورت شدند که لایسنس داکتیو شده
با این روش دوباره همین بلا سرشون میاد و فقط هزینه اضافی کردن
در ابتدا بفرمایید در شبکه دیتاسنتر سرور شما مک آدرس حاکم هست؟
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
دوستان کسی نبود کمک کنه
دوستان هنوز مشکل پا برجاست، اگر کسی می دونه چگونه می شه مشکل رو حل کرد لطفا بگه، هزینه هم اگر نیاز باشه پرداخت می شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)