-
July 5th, 2010, 00:29
عضو انجمن
پاسخ : بررسی adsl مخابرات استان اصفهان

نوشته اصلی توسط
Mohsen
آف تاپیک (با پوزش از صاحب تاپیک):
شما تو اصفهان از این خط استفاده میکنید یا تو شاهین شهر؟
من تو شاهین شهر از پارت پیام دارم، اصلا هم راضی نیستم، اما سرویس جایگزین مناسبی پیدا نکردم، پژواک پلنهاش خوب نبود، پلن های نداگستر هم که میده بعد از 128 سر راست میره 1 مگ! کلا یا اینقدر گرون هستند که نمیشه گرفت یا این قدر بد که به درد نمیخوره.
میتونی از شاتل استفاده کنی.
===============
یکی از دوستان این را برای من نوشته:
سلام دوست خوبم:
البته باید بگم من خودم از adsl مخابرات استفاده نمیکنم از شبکه پارس آنلاین و پهنای باند 256 استفاده میکنم ولی توی شرکت از مخابرات سرویس گرفتیم. از لحاظ سرعت و پهنای باند بد نیست ولی در حد خطوط شرکتی نیست . برای راه اندازیشم که پدر ما را در آوردن تا درستش کردن . یکبار هم تقریبا یکماه قطع شد و گفتن پورت هاشون مشکل دارن و هزینه اون یکماه را هم نه تمدید کردن نه پس دادن. تا مشکل مملکتی هم پیدا میشه راحت قطعش میکنن و سرعتشو تا حد دایال آپ پایین میارن و مهمتر از همه سرویس پشتیبانی درست و حسابی هم نداره و شارژش هم فقط باید اصل فیشو ببرین مخابرات تا حل بشه.
در کل سرویس فایده داری نیست و پیشنهاد نمیشه......
-
تعداد تشکر ها از Amir.Mansoury به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2010 00:29
# ADS
-
July 5th, 2010, 00:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amir.Mansoury
میتونی از شاتل استفاده کنی.
===============
یکی از دوستان این را برای من نوشته:
سلام دوست خوبم:
البته باید بگم من خودم از adsl مخابرات استفاده نمیکنم از شبکه پارس آنلاین و پهنای باند 256 استفاده میکنم ولی توی شرکت از مخابرات سرویس گرفتیم. از لحاظ سرعت و پهنای باند بد نیست ولی در حد خطوط شرکتی نیست . برای راه اندازیشم که پدر ما را در آوردن تا درستش کردن . یکبار هم تقریبا یکماه قطع شد و گفتن پورت هاشون مشکل دارن و هزینه اون یکماه را هم نه تمدید کردن نه پس دادن. تا مشکل مملکتی هم پیدا میشه راحت قطعش میکنن و سرعتشو تا حد دایال آپ پایین میارن و مهمتر از همه سرویس پشتیبانی درست و حسابی هم نداره و شارژش هم فقط باید اصل فیشو ببرین مخابرات تا حل بشه.
در کل سرویس فایده داری نیست و پیشنهاد نمیشه......
اون ماله اولش بود که تازه داشتن راه می انداختن و به مشکل بر خورده بودنبخاطره فیبره نوری بعدش ما از این مشکلات نداشتیم و یه isp خصوصی به نام شرکت پژواک مسئولش هست(در شاهین شهر) که پشتیبانی خیلی خوبی هم داره و پنل کاربری هم داریم که اطالاعات دقیق استفاده از اینترنت رو میده. سرعت اینترنت های غیر مخابراتی هم وقتی مشکل مملکتی پیش میاد تا حد دایال اپ پایین میارن
-
تعداد تشکر ها ازsaeidj به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2010, 01:52
دوستان من امروز سرويس اي دي اس ال از مخابرات شاهين شهر گرفتم.
سرعتش بد نيست
ولي نميدونم از كجا حساب كاربري رو چك كنم كه چقدر مصرف و باقيمانده دارم(اگه لينكشو داريد بديد)
و نميدونم چرا بايد حتما از برايد يعني يوزر و پسورد استفاده كنم كه اينترنت وصل بشه
قبلا اهواز بودم و نيازي به ايجاد كانكشن نداشتم و راحت كانكت ميشد
ولي تو شاهين شهر هر كاري كردم نشد و مجبور شدم كه يك كانكشن بسازم
لطفا اگه ميدونيد توضيح بديد
با تشكر
-
تعداد تشکر ها از ahmadshop به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2011, 22:29
سلام.چجوری میشه اعتبارو چک کرد؟من توی اکانتم که میرم چیزی سر در نمی یارم.یه عالمه نمودار و صفحه داره که من اصلا نمیفهمم.کدوم یکی اعتبار باقی مونده رو نشون میده؟ممنون میشم اگه جواب بدین.
-
تعداد تشکر ها از mehrdad321 به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2011, 23:19
عضو جدید
من از شهر خودمون (توی استان گلستان) adsl 512/kb گرفتم از مخابرات ماهی 22 تومن نامحدود.البته قبلا سه ماه 256 نامحدود داشتم که توی 3 ماه 50 گیگ دانلود کردم.
سرعت دانلود هم با 512 60 تا 70 متغیر هست
-
تعداد تشکر ها از javad48 به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2011, 09:49
اون کانکشن رو شما توی خود مودم ایجاد کرده بودید ! یا کرده بودند واستون. برای همین بودکه یوزر پسوورد نمی خواست .
الانم همونه فقط توی سیستمتون کانکشن رو ایجاد کردید !
ضمنا. مخابرات کلا سرویسش رو از یک جا داره میگیره انگاری و کیفیتش هم خیلی خوب هست تا الان. ولی قیمت ها منصفانه نیست
-
تعداد تشکر ها از Zhobin به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2011, 14:49
عضو انجمن
دوستانی که اطلاع ندارد بدونند
IBSng | ورود به سیستم
اینجا میتونی چک کنی و مصرفت را ببینی
بلافاصله بعد از اینکه اکسپایر میشی هم میای اینجا و میتونی آنلاین از بانک ملت پرداخت کنی
==
در مورد سرعت من که راضی نیستم
یعنی خیلی قطعی داره و خیلی وقت ها هم سرعتش از اینترنت معمولی هم کمتر هست ولی در بعضی مواقع هم سرعت دانلودش بسیار بالا میره
ولی من برای کارهای عادی ازش راضی نیستم
مخصوصا به خاطر تلفن پشتیبانیشون که همیشه اشغال هست یا روی پیغام گیر هست و فقط هم در روزها و ساعت های اداری هستند
-
تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2011, 22:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
July 21st, 2011, 23:17
عضو جدید
بچه ها کسی میدونه که میشه برای پایگاه (هشتم شکاری) اصفهان adsl یا وایرلس گرفت یانه؟
-
تعداد تشکر ها از javad48 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2011, 02:27
[QUOTE=Amir.Mansoury;122209]میتونی از شاتل استفاده کنی.......[/COLOR][/B][/QUOTE
منم شاتل رو تایید میکنم واقعا سرویس های خوبی میده
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید