-
July 20th, 2011, 00:09
پاسخ : فروش یک لایسنس whmcs

نوشته اصلی توسط
razavihost
قیمت خرید در شرکت فراسو و با پشتیبانی یک ساله 350 هزار تومن هست،اگه به 350 هزرا تومن باشه که از فراسو میخرن!
422 هزار تومن فکر کنم سرت کلاه گزاشتن
نه عزیز من ، من با حساب پی پال مطمئنی خریدمو انجام دادم ، شرکت فراسو به علت اینکه عمده میخره براش ارزون تر میوفته .
این لایسنسی که من دارم واگذارش می کنم 5 ماه از پشتیبانیش مونده + هزینه تمدید 1 سال آینده که تخفیف خورده => پس میشه 17 ماه که 5 ماه از فراسو بیشتره !
با همه این اوصاف چون فعلا لایسنس برام کاربردی نداره باز هم با خریدار راه میام ولی نه دیگه با قیمت 200 هزار تومان .
-
-
July 20th, 2011 00:09
# ADS
-
July 20th, 2011, 00:10

نوشته اصلی توسط
engineer_ict
نه عزیز من ، من با حساب پی پال مطمئنی خریدمو انجام دادم ، شرکت فراسو به علت اینکه عمده میخره براش ارزون تر میوفته .
این لایسنسی که من دارم واگذارش می کنم 5 ماه از پشتیبانیش مونده + هزینه تمدید 1 سال آینده که تخفیف خورده => پس میشه 17 ماه که 5 ماه از فراسو بیشتره !
با همه این اوصاف چون فعلا لایسنس برام کاربردی نداره باز هم با خریدار راه میام ولی نه دیگه با قیمت 200 هزار تومان .
مثلا چند؟
-
-
July 20th, 2011, 00:23
عضو انجمن
شرمنده دوستان وسط چونه زنی(!)
مگه اینجا بقالی هست که هی چونه میزنید؟! بعدش مگه به قول اون دوستمون ماشین هست که صفر و کار کرده باشه؟!
فراسو چون نمایندگی هست براش ارزون درمیاد! شما هم خیلی دوست دارید برید از فراسو تهیه کنید!
تازه فراسو یک سال پشتیبانی داره ایشون میگن 17 ماه!!
استاتر مهترم بهتره که آخرین قیمتتون رو بگید که دوستان اینجا رو با بنگاه ماشین و .... اشتباه نگیرند.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2011, 00:49

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
شرمنده دوستان وسط چونه زنی(!)
مگه اینجا بقالی هست که هی چونه میزنید؟! بعدش مگه به قول اون دوستمون ماشین هست که صفر و کار کرده باشه؟!
فراسو چون نمایندگی هست براش ارزون درمیاد! شما هم خیلی دوست دارید برید از فراسو تهیه کنید!
تازه فراسو یک سال پشتیبانی داره ایشون میگن 17 ماه!!
استاتر مهترم بهتره که آخرین قیمتتون رو بگید که دوستان اینجا رو با بنگاه ماشین و .... اشتباه نگیرند.
موفق باشید
با تشکر از شما دوست عزیز
قیمت پایه در پست اول آورده شده و ملاک بنده همون مبلغ اعلام شده است .
-
-
July 27th, 2011, 12:39
قیمت پایه کاهش پیدا کرد ، پست اول ویرایش شد
-
-
August 6th, 2011, 21:55
-
-
September 7th, 2011, 21:24