-
July 18th, 2011, 17:45
مشکل با کامپایل php و ماژولهایش
سلام.
من از Xampp برای ایجاد وب سرور بر روی ویندوز XP استفاده کردم. حالا میخوام پکیج PECL رو نصب کنم.
مشکل: آخرین نسخه از اکستنشن های این پکیج برای ویندوز موجود نیست. (php_ex-name.dll). اگر هم موجود باشه هنگامیکه فایل dll رو به پوشه php/ext منتقل می کنیم. وب سرور بالا نمیاد و ارور میده. (میگه Modules API پی اچ پی و اکستنشن یکی نیستند. یعنی PHp و Pecl با یک نسخه از ویژوال ++C کامپایل نشدند.)
سوال 1) حالا به نظرتون چیکار باید کرد؟ اگه بیاییم نسخه سورس کد PHP + سورس کد پکیج PECL رو دانلود کنیم و مثلاً با VC 2010 کامپایل کنیم و فایلهای PHP رو با فایلهای Xampp جایگزین کنیم، مشکل حل میشه؟ البته فکر کنم یه مشکل دیگه هم داره و اون اینه که Xampp از نسخه ای از آپاچی استفاده می کنه که با VC 2006 کامپایل شده.
سوال 2) آیا مشکل عدم تطابق ورژن کامپایلر در سرورهای لینوکس هم وجود داره؟ مثلاً میاییم Cpanel رو روی CentOS 5.0 نصب می کنیم. احتمالاً هنگام نصب، Cpanel میاد نسخه سورس کد PHP و Apache رو با استفاده از کامپایلرهای موجود در CentOs 5.0 کامپایل می کنه. درسته؟
حالا فرضاً میاییم و 5.0 CentOs رو به CentOs 6.0 ارتقاء میدیدم. و بعد از ارتقا میخواهیم مثلاً پکیج PECL رو به صورت دستی روی سرور نصب کنیم. پس سورس کد PECL رو دریافت کرده و با yum کامپایل و نصبش می کنیم. آیا ممکنه در این حالت با مشکل عدم تطابق ورژن کامپایلر روبرو بشیم. (یعنی PHP و Apache با CentOS 5.0 کامپایل شدند و PECL با CentOs 6.0 کامپایل شده)
ممنون از اعضای انجمن.
ویرایش توسط best74op : July 18th, 2011 در ساعت 17:49
-
-
July 18th, 2011 17:45
# ADS
-
July 18th, 2011, 18:21
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با کامپایل php و ماژولهایش
1) نمیدونم کلا خیلی از پکیجها نیست واسه ویندوز. بهترین راه اینه که از سازنده ماژول بخای واست با اون نسخه کامپایل کنه
2) لینوکس اصلا vc نداره این مشکلات رو هم نداره
-
-
July 19th, 2011, 19:38

نوشته اصلی توسط
mojiz
2) لینوکس اصلا vc نداره این مشکلات رو هم نداره
میدونم لینوکس VC نداره. اما وقتی دستور yum رو میزنید در واقع عملیات کامپایل هم انجام میشه.
دوستان نظری ندارند؟
ویرایش توسط best74op : July 19th, 2011 در ساعت 19:40
-
-
July 19th, 2011, 21:29
عضو انجمن
نه اون باینری میاره
برای کامپایل کردن باید بزنید از سورس بیاره
اگه تو سیستم خودت هست یا سرور اختصاصی هست میتونی با vmware لینوکس نصب کنی
-
-