-
July 19th, 2011, 18:36
عضو جدید
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
Backup خودتون یا اونا دادن؟
-
-
July 19th, 2011 18:36
# ADS
-
July 19th, 2011, 18:42
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
دوستان که صحبت کرده بودم قبلا گفته بودن بک آپ به عهده خودم هست
-
-
July 19th, 2011, 20:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
Backup خودتون یا اونا دادن؟
طبق قوانین شرکت ، که مطمئن هستم اصلا نخوندید موقع سفارش و فقط تیک زدید و رفتید جلو
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
-
-
July 19th, 2011, 20:45
عضو جدید
تو رو خدا تیکت رو جواب بدین!
در ضمن من الان برای چی اطلاعات من پاک شد؟
backup خواستم؟!!
شما خودتون دارین میگین در حین backupاین طوری شده!
در ضمن من تمام متن رو خوندم و میدونم چی به چیه!!
شما که نگفتید اطلاعات پاک میشه!
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
الان جواب تیکت رو بدید خدایی مهم تر نیست؟؟؟
2 روزه بدون وی پی اس هم شما هم فقط ...
چی بگم.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
جون همه کستون.یوزام منو کشتن.چرا جواب نمیدین؟
ساعت 9 هنوز تیکت من مونده.
نمیخواین بدین لاقل زودتر بگین.جقدر بگم؟
من فکر میکنم چون خود آقای عباس زاده نیستن اینطوری شده.دیگه از این واصح تر.بلد نیستن پنل vsphere بدن.
ناراحت نشین واقعیت رو گفتم.الان 1 روزه دارم داد میزنم هیچکی نیست به مشکلم برسه!
-
-
July 19th, 2011, 20:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
تو رو خدا تیکت رو جواب بدین!
در ضمن من الان برای چی اطلاعات من پاک شد؟
backup خواستم؟!!
شما خودتون دارین میگین در حین backupاین طوری شده!
در ضمن من تمام متن رو خوندم و میدونم چی به چیه!!
شما که نگفتید اطلاعات پاک میشه!
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
الان جواب تیکت رو بدید خدایی مهم تر نیست؟؟؟
2 روزه بدون وی پی اس هم شما هم فقط ...
چی بگم.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
جون همه کستون.یوزام منو کشتن.چرا جواب نمیدین؟
ساعت 9 هنوز تیکت من مونده.

نمیخواین بدین لاقل زودتر بگین.جقدر بگم؟
من فکر میکنم چون خود آقای عباس زاده نیستن اینطوری شده.دیگه از این واصح تر.بلد نیستن پنل vsphere بدن.
ناراحت نشین واقعیت رو گفتم.الان 1 روزه دارم داد میزنم هیچکی نیست به مشکلم برسه!
اقای ارش مینی استار محترم همینجا بهتون اعلام می کنم یک بار دیگه بخواید بحث رو خارج از تیکت دنبال کنید ، فورا سرویستون رو به نفر دیگه ای واگذار میکنم
به اندازه کافی جا کم داریم و در این درگیری که شما به وجود اورده اید ، وقت کم دارم و وقت ندارم پاسخ شماهرو بدم و اگر نه جواب دندون شکنی بهتون میدادم.
کار رو برای خودتون سخت نکنید .
-
-
July 19th, 2011, 20:56
عضو انجمن
از این کارا قبلا روی سرور آمریکا هم کرده بود عادی باید شده باشه...
-
-
July 19th, 2011, 20:58
عضو جدید
الان میشه یفرمایید علت پاک شدن اطلاعات چی بوده؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
اقای ارش مینی استار محترم همینجا بهتون اعلام می کنم یک بار دیگه بخواید بحث رو خارج از تیکت دنبال کنید ، فورا سرویستون رو به نفر دیگه ای واگذار میکنم
به اندازه کافی جا کم داریم و در این درگیری که شما به وجود اورده اید ، وقت کم دارم و وقت ندارم پاسخ شماهرو بدم و اگر نه جواب دندون شکنی بهتون میدادم.
کار رو برای خودتون سخت نکنید .
مگه من چی کار کردم؟
اصلا من خفه میشم؟
خوبه؟
شما بگو کی جواب تیکت میاد!
مرض که ندارم والا.
-
-
July 19th, 2011, 21:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
الان میشه یفرمایید علت پاک شدن اطلاعات چی بوده؟
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
مگه من چی کار کردم؟
اصلا من خفه میشم؟
خوبه؟
شما بگو کی جواب تیکت میاد!
مرض که ندارم والا.
من مشکلی با انتقاد شما ندارم دوست گرامی من انتقاداتتون بازخورد میکنم .
ولی اینکه خندم میاد اینجا دنبال کارتون هستید من به شخصا فقط تا 4 روز دیگه ماموریتم تموم میشه ، من یکی از همکاران همین انجمن هستم که فروشنده سرویس هستم و خیلی هاتونم مشتری من هستید و هم مشتری اقای عباس زاده
در هر صورت اینکه اینجا دنبال کارتون هستید تا تو تیکت ، خیلی برام جای تعجب داره .
-
-
July 19th, 2011, 21:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
من مشکلی با انتقاد شما ندارم دوست گرامی من انتقاداتتون بازخورد میکنم .
ولی اینکه خندم میاد اینجا دنبال کارتون هستید من به شخصا فقط تا 4 روز دیگه ماموریتم تموم میشه ، من یکی از همکاران همین انجمن هستم که فروشنده سرویس هستم و خیلی هاتونم مشتری من هستید و هم مشتری اقای عباس زاده
در هر صورت اینکه اینجا دنبال کارتون هستید تا تو تیکت ، خیلی برام جای تعجب داره .
تگاه کنید.علتش این هست که به تیکت ها به موقع جواب داده نیمشه؟
قبول دارید؟
اینجل ادامه نمیدم.ولی در تیکت حتما باهتون در مورد پاک شدن اطلاعات صحبت خواهم کرد!
-
-
July 19th, 2011, 21:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ArashMiniStar
تگاه کنید.علتش این هست که به تیکت ها به موقع جواب داده نیمشه؟
قبول دارید؟
اینجل ادامه نمیدم.ولی در تیکت حتما باهتون در مورد پاک شدن اطلاعات صحبت خواهم کرد!
یک دست هیچ وقت صدا نداره ، مخصوصا من که کارمند هستم و سعی دارم میکنم هم به تجارت خودم برسم و هم به اقای عباس زاده که از دوستان بنده هستند و ایشون در ماموریت به سر میبرند.
من دارم تمام تلاشمو می کنم.
ممنون از توجهتون.
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
دوستان گلم هر مشکلی دارید من به تیکت هاتون حتما رسیدگی میکنم
اغلب شما چندین سرویس از من هم دارید و می دونم ادم بدی نیستید و باهاتون رابطه ی خوبی دارم .
ممنون از توجهتون
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید