اسکریپت سوشیل انجین 4.1.6 رو روی vps با 2 گیگ رم و cpu 4 هسته ای، gzip هم فعاله، apc هم نصب کردم، تا 20 آنلاین سرعت عالیه بالاتر که میره سرعت افتضاح میشه، مصرف منابع خیلی بالاست، به نظرتون چیکار کنم؟ رم زیاد کنم؟ یا سی پی یو؟ کدوم اثرش بیشتره؟
اسکریپت سوشیل انجین 4.1.6 رو روی vps با 2 گیگ رم و cpu 4 هسته ای، gzip هم فعاله، apc هم نصب کردم، تا 20 آنلاین سرعت عالیه بالاتر که میره سرعت افتضاح میشه، مصرف منابع خیلی بالاست، به نظرتون چیکار کنم؟ رم زیاد کنم؟ یا سی پی یو؟ کدوم اثرش بیشتره؟
سلاماسکریپت سوشیل انجین 4.1.6 رو روی vps با 2 گیگ رم و cpu 4 هسته ای، gzip هم فعاله، apc هم نصب کردم، تا 20 آنلاین سرعت عالیه بالاتر که میره سرعت افتضاح میشه، مصرف منابع خیلی بالاست، به نظرتون چیکار کنم؟ رم زیاد کنم؟ یا سی پی یو؟ کدوم اثرش بیشتره؟
با این اسکریپت که فرمودید کار نکردم ولی سرورمجازی را به صورت کامل کانفیگ و بهینه سازی کردید ؟؟
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)