-
July 18th, 2011, 23:59
پاسخ : حداقل و حداکثر قیمت ها
آه خدای من
1-
از این تاپیک ها زیاد باز میشه چند صفحه ادامه پیدا می کنه اغتشاش می شه دعوا میشه آخر سر هم به نتیجه ای نمی رسید تاپیک بسته میشه
2-
مگه چند شرکت هستند که توی وب هاستینگ تالک هستند و به این جا سر می زنند خیلی از بچه مدرسه ای ها هستند با گرفتن نمایندگی و. .... بازار را خراب کردند شرکت های خوب و بزرگ هم که مشتری های خودشون را دارند
-
تعداد تشکر ها از nimapendar به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2011 23:59
# ADS
-
July 19th, 2011, 00:07

نوشته اصلی توسط
nimapendar
آه خدای من
1-
از این تاپیک ها زیاد باز میشه چند صفحه ادامه پیدا می کنه اغتشاش می شه دعوا میشه آخر سر هم به نتیجه ای نمی رسید تاپیک بسته میشه
2-
مگه چند شرکت هستند که توی وب هاستینگ تالک هستند و به این جا سر می زنند خیلی از بچه مدرسه ای ها هستند با گرفتن نمایندگی و. .... بازار را خراب کردند شرکت های خوب و بزرگ هم که مشتری های خودشون را دارند
اگر به دعوا برسد حتما با مدیران در ارتباط خواهیم بود !
درضمن شما درست می فرمایید ولی عرض بنده این است که بیاییم بازار را کنترل کنیم که خراب نشود .... رقابت و... باید باشد این اجتناب ناپذیر است !
-
-
July 19th, 2011, 00:59
عضو دائم
نه عزیز الان دیگه فرق کرده
الان مردم زرنگ شدن
من خودم هم یه جورایی خریدارم هم فروشنده
وقتی فروشندم سعی میکنم ارزون بدم البته نه زیاد در حدی که سروری که دارم از ارزش نیوفته(طرف فکر نکنه کیفیت کارم پایینه)
ولی وقتی خریدارم میترسم ارزون بخرم
واقعا میترسم
چون یه ضرب المثل هست میگه هنوز اون قدر ها پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم(نمیدونم مال کدوم کشوره)
واقعا ارزون خریدن باعث میشه مجبور بشی دوباره بخری
و این یعنی ضرر
یه جورایی خرج دوباره
پس نیازی نیست حرص بخوریم
الان خریدار زرنگ شده
در ضمن کسانی فکر هاست و خدمات ارزون هستند که سایتشون یا موزیکه یا در حد 1 ماه ***** میشه
پس زیادم مهم نیست این افراد بخواند از شما هاست بخرند
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2011, 02:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashkankamangar.ir
چون یه ضرب المثل هست میگه هنوز اون قدر ها پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم(نمیدونم مال کدوم کشوره)
فکر کنم این ضرب المثل ماله انگلیسی ها هست
که تو ایران برعکس اجرا می شه
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
July 19th, 2011, 02:59
کار بسیار خوبی هست به نظرم در چندتا تاپیک قبلی گفتم در این شرایط فقط چنین تصمیماتی کمک میکنه ..
-
-
July 19th, 2011, 03:02
عضو دائم
به نظر من تنها دلیلی که باعث میشه کسی فروشش بره بالا اعتبارشه
بهتره سرور خوب بدین دست مشتری
تست رایگان
بازگشت وجه
پشتیبانی خوب و همیشگی
تا اعتبار جمع کنید
زیاد قیمت واسه افراد مهم نیست
یا ایرانیها میان رو شرکت های خوب و معتبر یا میرن رو هاست رایگان
کلا دو دسته هستند
-
-
July 19th, 2011, 03:53
عضو جدید
موضوع جالبی اگه بخواد راجبش بحث شه
فروش نمایندگی هاست با شرایط ویژه , هاست و دومین فروش تابستانه در میزبان23 , نصب رایگان اسکریپت دلخواه...
www.mizban23.com
-
-
July 19th, 2011, 04:41
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nimapendar
من که ایرادی نمی بینم که یه فرد 15 ساله هاستینگ داشته باشه البته همراه با علاقه ، تعهد و تخصص ! (کم هم نیستن کسانی که توی این سن میتونن کارای بزرگی انجام بدم اگه تعهد وجود داشته باشه)

نوشته اصلی توسط
mizban23
موضوع جالبی اگه بخواد راجبش بحث شه

همه میدونن موضوع جالبی هست اگه دوستان واسه افزایش تعداد پست ها اسپم نفرستن
@استارتر : وقتی نیاز ها و خدمات متفاوت هست شما چه طور میخاین حداقل و یا حداکثر قیمت تعیین کنید ؟ برای مثال خود من اگه یه وی پی اس از کسی بگیرم فقط و فقط واسم مهم اینه که up باشه دیگه هیچ کاری بهش ندارم ساپورت هم نمیخام (مثال بود)
تازه اگه هم اومدین گفتید خوب این حداقل و این هم حداثکر
اولا اینجا مگه چند تا هاستینگ بزرگ فعالیت میکنن ؟ دوما چه طور میخاین قیمت ها رو کنترل کنید ؟ همینجوری قوانین فروم رو رعایت نمیکنن ملت و حالا اگه قرار باشه اینجوری بشه تاپیک های بخش فروم هم باید توسط مدیران تایید بشه
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
-
-
July 19th, 2011, 04:50
عضو دائم
زیر ساخت ها مشکل داره نمیشه باید زیر ساخت ها درست بشه! که نمیشه! یعنی چشم من چند نفر از قدیمی های انجمن آب نمیخوره!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-