تبلیغات به روشی نو
ببخشید قدیمی
عمویی قدیمی شد این روش
یکی دیگه قبل شما انجام داده بود
البته شایان هاست بود
تبلیغات به روشی نو
ببخشید قدیمی
عمویی قدیمی شد این روش
یکی دیگه قبل شما انجام داده بود
البته شایان هاست بود
بله تایید میشه اینم یه نوعشه دیگه
سلام دوستان منم از میزبان سایت گرفتم عالیه مخصوصا پشتیبانیش
از هاستینگی سرویس بگیرید که رزومه کاری، دفتر و گروه کاری مشخص، مشتریان قابل بررسی داشته باشند
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
سلام
دوستان چقدر ناراحتن .....اینجا همه دو دسته اند: یکی اونایی که تبلیغ میکنن یکی اونایی که دنبال این تبلیغات هستند.
حالا شما اگه بلدید به هر روشی تبلیغات کنید
فقط زیاد حرص نخورید!![]()
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
خيلي ممنون كه جواب سوال منو دادين
ولي اكثر شما فقط جواب اين قسمت سوال منو داده
بودين و به بقيه سوال جواب ندادينخوتون هم اگه هاستی مناسب به لحاظ قیمت و کیفیت سراغ دارین معرفی کنین
من بيشتر ميخام اين قسمت سوالمو جواب بدين
به خصوص اين قسمتمن یه سایت دارم رو ی گیگفا که محدودیت استفاده از cpu روزانه باعث میشه چند وقت یکبار سایتم بسته بشه
میخام بدونم که این هاست ها کار منو راه میندازه یا نه
و اینکه با رفتن مقدار استفاده از cpu علتش دانلود زیاده یا نه علت دیگه ای داره
البته هاست هايي كه شما معرفي كردين رو هم حتما چك و مقايسه ميكنممیخام بدونم که این هاست ها کار منو راه میندازه یا نه
البته بگم كه در آينده قصد ارتقا سايت رو دارم ولي فعلا فقط ميخام تا يه دو سالي سايت جاي خوشو باز كنه
راستي اگه امكانش هست در مورد
هم يكم توضيح بديدو توصیه من به شما تهیه دو هاست جدا (وب هاست - هاست دانلود) است
موفق باشید
اگر دانلودتون زیاد باشه خیلی سرویس های هاست اشتراکی سایتاتون رو زودتر از همون گیگفا میبندند.هاست دانلود استفاده کنید و سایت خودتون رو هم روی یه هاست با کیفیت پیاده کنید...
شما دو هاست باید تهیه کنید.یکی هاست دانلود هست که با کمی جستجو یا از همین بچه های اینجا میتونید آفر بگیرید و یک هاست هم برای میزبانی سایتتون استفاده میکنید.فایلها روی سرور مخصوص دانلود قرار میگیره و سیات اصلی روی هاست های معمولی که میزبانی میکنند.خیالتون هم از این بابت راحته.
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
only host dl
اگه دانلود میخواید که هاست دی ال جواب گوی شماست
اگر کمی کنجکاوی هم دارید میتونید با خرید وی پی اس خودتون هاستینگ خودتون باشید .
سلام،
ما هم در خدمتیم :
www.netbaran.com
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)