-
July 16th, 2011, 13:39
پیش فرض باورنکردنیه ..... اس ام اس دریافت کنید پول بهتون میدن 100 % واقعی
باور نکردنیه
در آمد از طریق اس ام اس
عجيبه نه؟ ايرانسل و همراه اول و همه و همه پيام تبليغاتي ميفرستن براتون بدون اينکه ازتون اجازه دريافت کنن که راضي هستين يا نه.
ولي اين شبکه و سيستم جديد با عضويت شما درش براتون پيامک ميفرسته که عضويتتون نشانه رضايت شماست .
جدا از اون هر مبلغي که براي ارسال پيامک در موضوهاي مختلف , مثل اينترنت و اخبار
و سينما و فيلم و دانلود و سايت و آسپزي و خانه داري و مسافرت و مذهب و قرآن و .......... از سفارش دهنده دريافت کنن رو با شما نصف ميکنن. عجيبه نه؟؟
نه پولي ميدين , نه کار خاصي ميکنين , جدا از اون پيامک ها باعث به روز بودنتونم ميشه , جدا از همه اينا پولي که از تبليغ دهنده دريافت ميکنن رو با شما نصف ميکنن
برای دیدن و تعجب بیشتر به اینجا برید
ویرایش توسط pars30 : July 16th, 2011 در ساعت 14:12
-
-
July 16th, 2011 13:39
# ADS
-
July 16th, 2011, 13:44
پاسخ : پیش فرض باورنکردنیه ..... اس ام اس دریافت کنید پول بهتون میدن 100 % واقعی
آدرس سایتش یادت رفته گلم!
-
تعداد تشکر ها از p30rayan به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2011, 14:02
پاسخ : پیش فرض باورنکردنیه ..... اس ام اس دریافت کنید پول بهتون میدن 100 % واقعی
-
تعداد تشکر ها ازtmfar به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2011, 14:10
عضو جدید
عجب سایتیه بدون اینکه آدرسشو بدونی بهت پول میده آآآآآآآآآ
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
-
تعداد تشکر ها ازelyas.as به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2011, 14:19
سلام
من که دیگه به هیچی نمی تونم اطمینان کنم چه اس ام اس چه ایمیل.
-
تعداد تشکر ها از Arash69 به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2011, 14:50
از صبح تا حالا با این سایت ها پدر ادم رو در اوردن
مثل داستان ----------- میمونه
کلی عضو گرفت اطلاعات اعضاش رو میفروخت
به نظر شما بی کارن به شما پول بدن ؟
-
تعداد تشکر ها از021teh به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2011, 11:55
تبلیغات مورد نیاز شما
در این سیستم شما با وارد کردن اطلاعات و علاقه مندی های خود به ما این امکان را میدهید که برای شما پیامک ارسال کنیم. پیامک هایی که ارسال میشوند، مرتبط با سن، تحصیلات، شغل و علاقه مندی های شما میباشد. بنابراین از دریافت آنها ناراحت نخواهید شد.
-
تعداد تشکر ها از pars30 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2011, 12:39
خب عزیزم
تا حالا چند تا عضو دارید؟
و به چند نفر تا حالا پورسانت دادین؟
پورسانت رو کی میدین؟
به چند تومن برسه؟
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
خب من ثبت نام کردم خب اس ام اس بفرستید دیگه
-
تعداد تشکر ها از MizbanSite.ir به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2011, 15:17
-
-
July 17th, 2011, 15:25
عضو انجمن
خوب دوستان
یه مثال می زنم
یه نفر می خواد محصول یا سایتشو یا ..... تبلیغ کنه
30 تومان می ده واسه تبلیغ به یه شرکت یا ........ شرکت 10 تومانشو برای خودش بر می داره 20 تومنشو هم تبلیغ می کنه بعد میاد می گه تبلیغ کردم , این کجاش کلاهبرداری هست ؟
-