نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
دوست عزبر کی گفته 5.8 مجوز میخواد
من الان اینترنتم وایرلس هست 2 سال هم هست نانو 5 دارم استفاده میکنم خود ای اسپ ی هم قبلان انو2 میداد الان دیگه داره نانو 5 میده به یوزرهاش
نانو 5 هم قیمت 1 سال پیش 110 بود الان چطورگرونتر شده دوست عزیز
دوست عزیز دلیل نمیشه که چون شما داری استفاده میکنی و کسی بهت گیر نداد نیاز به مجوز نیست!
هرگونه فرستنده ای که روی دکل قرار بگیره و بردش بیشتر یه محدوده کوچیک باشه مجوز میخواد
چه 2.4 باشه و چه 5.8

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط akbari نمایش پست ها
ببخشید بین اساتید نظر میدهم
ولی با لپ تاپ تا 10 15 متر میتونید فرکانس خوب دریافت کنید.
اون چیزی که شما میگید 2 با 5 کیلومتر برای زمانی هست که دید مستقیم داشته باشید. نه اینکه آنتن روی دکل باشه و شما روی زمین اونم با لپ تاپ بخواهید فرکانس بگیرید.
در حال حاضر داخل شرکت ما از یک آنتن پاور به عنوان اکسس پوینت استفاده میشه و فقط در طبقه دوم که ما هستیم فرکانس خوب هست و طبقه اول با لپتاب فقط 30 یا 40 درصد فرکانس داریم .
دوست عزیزمان online24 شرکت ما آماده است دوستانی که شک دارند به این گفته بنده میتونید به ایشون بگید این سری که میان با لپ تابشون چک کنند

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

110 بود یه زمانی خوده بنده 90 تومان میخریدم . خیلی زمان دوری هم نیست ابتدای سال 90 قیمت نانو 5 90 تومان بود و m5 به قیمت 95 تومان به فروش میرسید
مطمئن باشین کانفیگ خواصی انجام ندادین و همینطور دستگاه رو نصب کردین
توی عکس زیر زمانی که نانو در حالت عادی خودش بود ما یک تی پی لینک 500 میلی وات دقیقا توی اون نقطه که 389 متر نوشته گزاشتیم حتی نانو رو نتونست پیدا کنه!
بعد تغییر تنظیمات توی همون نقطه فول آنتن گرفتیم!
کار های وایرلس تجربه کار توی انواع محیط حرف اول رو میزنه به نظر من!

---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
دوست عزیز لطف کنید مدل دقیق رو هم بگید.
دقیقا همین: