Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
سلام
عالی بود
لطفا اموزش نصب روی وامپ سرور هم بزارید.تشکر![]()
شما شمسی ساز رو بزاری ممنون میشم
اول فايل ioncube.zip رو از ابنجا دانلود كنيد.
بعد از خارج كردن فايل از حالت فشرده محتويات پوشه ioncube رو توي اين مسير كپي كنيد:
D:\wamp\bin\apache\apache2.2.6\bin\ioncube
منظور از درايو D درايويه كه WAMP توش نصبه.
خوب حالا بايد فايل php.ini رو باز كنيد
براي اين كار يا از مسير :
D:\wamp\bin\php\php5.2.5\php.ini
يا بعد از اجراي wamp روش كليك چپ كنيد و از مسير :
php-->php.ini
اجراش كنيد و بعد اين كد رو بهش اضافه كنيد:
zend_extension_ts = "D:\wamp\bin\apache\apache2.2.6\bin\ioncube\io ncub e_loader_win_5.2.dll"
بعد wamp رو ريستارت كنيد.
نصبش هم كه ديگه همه ميدونن (حالا برا محض احتياط بايد به مسير http://localhost/whmcs/install برين
چون ورژن wamp براي همه يكسان نيست بايد كدها يا مسير پوشه ها رو اگه لازم شد تغيير بدين.
---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
این یکی رو متاسفانه ندارم!
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
اموزش ارور زیر رو داد
Site error: the file C:\wamp\www\whmcs\install\install.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_win_5.2.dll to be installed by the site administrator.
پس من حالا از کدوم استنفاده کنم؟ 4.5.1 یا 4.2.2 ؟
من 4.5.1 رو دانلود کردم.همینو بنصبم یا برم سراغ قبلیه؟
2- لطفا آموزش نصب رو هم بذارید.برای زمپ و سرور یکیه.برای سرور بگین آموزش نصبش رو.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
در ادامه من ورژن 4.51 رو برای تست روی زمپ میخوام نصب کنم که در دومین قدم نصب این خطا رو میده:
و اجازه نصب رو نمیده.چرا؟چگونه باید این نیازمندی رو برطرف کرد؟در زمپ 1.7کد:System Requirements Checks » PHP Version .......... Passed » MySQL .......... Passed » CURL .......... You must have CURL installed with SSL Support for WHMCS to function correctly
3- لطفا آموزش اینکه چه طوری بعد از هر سفارش به من و مشتری ایمیل بزنه (به صورت فارسی و راست به چپ) و بعد از پرداخت هم ایمیل بده به من و مشتری رو بگین.
4- چطور میتونم کاری کنم که تحویل آنی هاست و دامنه رو داشته باشم.یعنی اینکه اگه با زرین پال پرداخت شد همون موقع بسازه و به دو طرف ایمیل کنه.خطایی ه توی کارش نباشه.چون میدونید که حتما این عملکرد باید بدون نقص انجام بشه.
از آموزش های شما و پیگیری های خوبتون کمال تشکر را دارم.لطفا سوالات مرا تک به تک پاسخ دهید.چرا که حتما پاسخگوی سوالات هیلی ها هست.
من خودم از 4.2.2 استفاده میکنمپس من حالا از کدوم استنفاده کنم؟ 4.5.1 یا 4.2.2 ؟
من 4.5.1 رو دانلود کردم.همینو بنصبم یا برم سراغ قبلیه؟
بله یکی هست2- لطفا آموزش نصب رو هم بذارید.برای زمپ و سرور یکیه.برای سرور بگین آموزش نصبش رو.
برای حل این مشکل طیق تصویر زیر عمل کنیددر ادامه من ورژن 4.51 رو برای تست روی زمپ میخوام نصب کنم که در دومین قدم نصب این خطا رو میده:
help.png
برای ایمیل زدن به شما, وارد تنظیمات --> ادمین ها بشید و جلوی نام کاربریتون 1.jpg رو بزنید و تیک اطلاعیه تیکت ساپورت رو بزنید.- لطفا آموزش اینکه چه طوری بعد از هر سفارش به من و مشتری ایمیل بزنه (به صورت فارسی و راست به چپ) و بعد از پرداخت هم ایمیل بده به من و مشتری رو بگین.
برای مشتری ها بصورت پیشفرض ارسال میشه
برای این کار به تنظیمات --> سرورها بروید و مشخصات سرورتون رو بزنید و add کنید و موقع ساخت کالا ماژول رو روی Cpanel قرار بدیدچطور میتونم کاری کنم که تحویل آنی هاست و دامنه رو داشته باشم.یعنی اینکه اگه با زرین پال پرداخت شد همون موقع بسازه و به دو طرف ایمیل کنه.خطایی ه توی کارش نباشه.چون میدونید که حتما این عملکرد باید بدون نقص انجام بشه.
مشکل در ماژول ثبت فیش بانکی :
bank.php صفحه سفید میاد ولی bank-config.phpفرم می آد ولی تو قالب سایت نیست .
سلام
لطفاً یه نسخه نال شده درست معرفی کنید
ممنون
......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)