-
July 14th, 2011, 02:02
ماژول پرداخت بانک پارسیان برای whmcs
سلام به همگی دم بچه های انجمن گرم ما هر بار پست دادیم جوابمون رو دادن و کمک کردن ما هم تا جایی که بتونیم کمک میکنیم اما!
من دنبال ماژول پرداخ بانک پارسیان برا whmcs میگردم اگه نال شده هم بود باشه پول نداریم بخریم وضع خرابه اگه هست کمکم کنین در زمن دنبال یه php نویس هستم میخوام یه اسکریپت رو برام ویرایش کنه و به اسکریپت قابلیت ورود اطلاعات از طریق اکسل رو اضافه کنه.
-
-
July 14th, 2011 02:02
# ADS
-
July 14th, 2011, 02:08
عضو انجمن
پاسخ : ماژول پرداخت بانک پارسیان برای whmcs

نوشته اصلی توسط
langarneshin
... من دنبال ماژول پرداخ بانک پارسیان برا whmcs میگردم اگه نال شده هم بود باشه پول نداریم بخریم وضع خرابه اگه هست کمکم کنین ...
باسلام
دوست عزیز خدمتون پیشنهاد میکنم اگر وضع خرابه نیایید توی این بازار تا وضع خوب بشه! چرا؟! چون ماه دیگه به علت خرابی وضع نمیتونید کار رو اداره کنید مجبور به ترک بازار میشید که همین باعث شده که بازار توی ایران ناامن بشه!
در ضمن برای کار دیگران هم ارزش قائل بشید!
هستند دوستانی در این انجمن که این ماژول رو به قیمت 20 تومان میفروشند!! 20 تومن همون شکلی که قبلا جای دیگه گفتم پول یک پرس غذا برای یک نفر در تهران در یک شب میباشد!
موفق باشید
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
نمونه تایپیک : http://www.webhostingtalk.ir/f42/11381/
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2011, 03:37
چرا دوستان رو عصبانی می کنیددددددد ؟؟؟؟
swat عزیز زیاد عضبانی نشو
-
-
July 14th, 2011, 11:10
ای بابا ما یه درخواست کردیم همه زدن تو پر ما منظور از این که وضع خرابه این نیست که پولی نیست و پول یه شب شام رو به روخ ما نکشید.
-
-
July 14th, 2011, 11:42
عضو انجمن
در خدمت هستیم .
قیمت 20 هزار تومان.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-