سلام
من 3تا vps میخواستم واسه فروشه چیز ***
1. میکروتیک 256 با پهنای باند نامحدود (من الان چون v3.2
دارم کار با اینو بلدم) از هلند المان یا سویس باشه که به تورنت و چیزایی مثه این گیر نده پورت اسپم هم بسته باشه یعنی تحت هیچ شرایطی سرورو قطع نکنن و قطع نشه
من خیلی خیلی واسم رضایت مشتریام مهمه سرور 2بار قطع شه بیخیال پولم میشم دیگه تمدید نمیکنم میرم جایه دیگه (خونه بابام) کلا وقتی یوزرام نمیتونن وصل شن منم خون به مغزم نمیرسه 
دیشب vps میکروتیکی که 2روز پیش گرفتم 1 ساعت قطع بود اولش بهم میگه ایراد از سرور نیست از جایه دیگه اس بعد میاد میگه اسپم زدی سرور دان شده من که باور نکردم نمیدونم شما باور میکنید یا نه همه vps فروشا پورت اسپم رو میبندن یا این یارو ناشیه یا داره دروغ میگه کلا میگم به هیچ دلیلی با قعطی سرور کنار نمیام
قیمت این vps بیشتر از 20 نباشه
2. میکروتیک 128 فعلا پهنای باندش مهم نیست فقط میخوام اگه اون بالایی قطع شد (که اگه قطع شه تمدید ممدید پر) سریع یوزرارو بیارم رو این میخوام این توانایی ساپورت 40 نفر همزمانو داشته باشه چون کاریم ازش نمیکشم فقط سیستم وجودش واسه اطمینان خاطر منه که یوزرا بدون *** نمونن یعنی اگه vps بالایی قعطی نداشته باشه اصلا از این استفاده نمیکنم یا شاید حداکثر5 تا یوزر روش بفروشم ترجیها این امریکا باشه چون بعضی از مردم ظاهر بینن فک میکنن فقط usa خوبه واسه همین میخوام بعضی مشتریارو از دست ندم لطفا راهنمایی کنید که با 128 چند نفر فوقش میتونن وصل شن
قیمت این vps 10 باشه
3. اگه قیمت بالای هارو خوب بدین احتمالا یه vps لینوکس هم واسه IBSng میگیرم که شنیدم با رم 256 کارم راه میوفته بازم ممنون میشم اگه اساتید منو راهنمایی کنن
Config میکروتیکو که اکثرا رایگان انجام میدن و وصل کردن اون IBSng هم کسی مجانی میکنه ؟
در ضمن من 1 مرداد vps ویندوزم تموم میشه و باید تا چند روز قبل تکلیف vps هام معلوم شه فعلا یه vps میکروتیک دارم + یه win
در حال حاضر فرض بر این بزارید که از این میک که دارم راضیم و دنباله مورد دوم هستم (احتمالا تا شنبه میخرم) که فعلا واسه این میکروتیکم پشتیبان باشه و تو این 1هفته هم بفهمم که میتونم به سرورای شما اعتماد کنم یا نه بعد 1 هفته اگه از 128 راضی بودم و از اون 256 خودم نبودم مورد اول رو هم از شما میخرم
یعنی فعلا قیمت مورد دوم و سوم رو جدا جدا بگید و اینکه اگه 2و3 رو با هم بخرم و با این میکم به هم وصل کنید جمعا چند میشه ؟ چقدر تخفیف میخوره
؟
بازم ممنون