-
July 12th, 2011, 15:45
مشکل با دیتاسنتر Hetzner
سلام
به تازگی سرور جدید از هتزنر خریداری کردم و حالا یک مشکل دارم و اون این هست که هتزنر به هیچ عنوان Ip اضافی نمی ده و هر دلیلی که برای خرید آی پی میارم این ایمیل رو برای من می فرسته :
Hello,
These purposes are not in accordance with RIPE guidelines so I'm afraid we can't
give you a subnet.
IPv4 Address Allocation and Assignment Policies for the RIPE NCC Service Region — RIPE Network Coordination Centre
من می خوام 2 تا آی پی برای ns ها اسنفاده کنم و یک آی پی هم برای یکی از سایتهام که می خوام آی پی اختصاصی داشته باشه .
از دوستانی که با هتزنر کار می کنند خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنن که چطور 6 تا آی پی رو بگیرم ازش
-
تعداد تشکر ها ازehsandalir به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011 15:45
# ADS
-
July 12th, 2011, 16:07
عضو جدید
پاسخ : مشکل با دیتاسنتر Hetzner
سلام
اگه به عنوان یک ایرانی از هتزنر خریداری کردی اصلا فکر آی پی اضافه رو نکن مواظب باش همون یکی که داری ازت نگیرن
-
تعداد تشکر ها ازelyas.as به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011, 16:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elyas.as
سلام
اگه به عنوان یک ایرانی از هتزنر خریداری کردی اصلا فکر آی پی اضافه رو نکن مواظب باش همون یکی که داری ازت نگیرن

ایرانی ؟؟ میشه بگید چرا ؟ بادلیل لطفاً
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها ازIranianServer به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011, 17:14
باید فلگسی پک و بسته آی پی بگیرید
-
تعداد تشکر ها ازtthost به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011, 17:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elyas.as
سلام

آخه هتزنر که با ایرانی ها مشکل نداره که
هتزنر دیتاسنترش آلمان هست
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

نوشته اصلی توسط
ehsandalir
سلام
به تازگی سرور جدید از هتزنر خریداری کردم و حالا یک مشکل دارم و اون این هست که هتزنر به هیچ عنوان Ip اضافی نمی ده و هر دلیلی که برای خرید آی پی میارم این ایمیل رو برای من می فرسته :
Hello,
These purposes are not in accordance with RIPE guidelines so I'm afraid we can't
give you a subnet.
IPv4 Address Allocation and Assignment Policies for the RIPE NCC Service Region — RIPE Network Coordination Centre
من می خوام 2 تا آی پی برای ns ها اسنفاده کنم و یک آی پی هم برای یکی از سایتهام که می خوام آی پی اختصاصی داشته باشه .
از دوستانی که با هتزنر کار می کنند خواهش می کنم بنده رو راهنمایی کنن که چطور 6 تا آی پی رو بگیرم ازش
شما کدوم سرور رو خریدین ؟ و چه سرویس هایی رویه سرورتون فعال هست
-
تعداد تشکر ها ازPooldar به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011, 22:07
عضو انجمن
بله یه Flexi-Pack و یه رنج آی پی بگیرید تا راحت بتونید مدیریت و استفاده کنید و منظور اصلی اونا هم شاید همین باشه
-
تعداد تشکر ها ازit-net به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2011, 22:29
عضو جدید
سلام من هم از Hetzner سرور دارم و من هم 4 تا ip خاستم نداد مجبور شدم 16 تا ip بگیرم ماهانه 25 هزار تومان بابتش شارژ میشم .
-
تعداد تشکر ها ازemadjan به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2011, 10:25
هتزنر با ایرانی ها هیچ مشکلی نداره
من سرور eq4 رو گرفتم
فلکسی پک هم دارم .
مشکل اینه که شما وقتی می خوای آپی سفارش بدی ازت می پرسه که آی پی رو برای چی می خوایی
و اونوقته که من وقتی مثلا می گم برای سایت و دی ان اس می خوام اون ایمیل از طرف بخش فروش میاد که میگه این دلایل برای خرید آی پی خلاف قوانین Ripe هست .
سوال اینه که تو قوانین Ripe برای چه کاری می شه آی پی گرفت و قانونیه ؟ و شما اگر آی پی اضافی خریدین به چه روشی خریدین و برای هتزنر چه دلیلی آوردین .
-
تعداد تشکر ها از ehsandalir به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2011, 19:26
ipرو خيلي سخت ميدن.
تو گوگي سرچ كنيد روش هاي مختلفي گفته شده.
-
تعداد تشکر ها از yaghoub به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2011, 19:30
اصلا ای پی رو سخت نمیدن من الان 30 تا ازشون گرفتم.اروری که میده واسه Flexi pack هست که میگه باید اول این رو تهیه کنید برای هارد اضافه و ای پی اضافه باید این فلکسی رو بگیرید بعدش راحت 200 تا ای پی هم بخواهید بهتون میدن
-