سلام
شدیدا نیازمند هاست واز هستم.
10 گیگ هاست + پهنای باند هم هرچی بیشتر بهتر
اکثر تاپیکای درخواست وارز رو هم خوندم! به هیچ نتیجه ای نرسیدم! چون اکثرا بی نتیجه بودن:|
خوب حالا کسی هست؟!
ممنون
سلام
شدیدا نیازمند هاست واز هستم.
10 گیگ هاست + پهنای باند هم هرچی بیشتر بهتر
اکثر تاپیکای درخواست وارز رو هم خوندم! به هیچ نتیجه ای نرسیدم! چون اکثرا بی نتیجه بودن:|
خوب حالا کسی هست؟!
ممنون
از پشتیبان به هیچ وجه نگیر. من داشتم بدجوری پشیمون شدم. از یک ماه 25 روزش قطع بود و سر ماه پول میخواستن!! همش به سایت آساندانلود مینازن که پشتیبانی این سایت رو به عهده دارند.باور نمیکنید برید صفحه اولش هم میبینید!!!
با سلام و درود.
در خدمتیم.
با ما تماس بگیرید لطفاً.
sale@iranianserver.net
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
با من تماس بگیرید :
09126006452
44014531 021
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
با سلام فکر کنم شما حتما میخواید از سی پنل استفاده کنید
می تونیم این سرویس رو و هر شکل دیگه ای که بخواید کار کنید به شما سرویس بدیم
از هلند و چین و ایران و هند و انگلیس و ترکیه و آمریکا و کانادا هم می تونیم تقدیم کنیم ! به همراه پشتیبانی از وارز
در صورت تمایل لطفا پیغام خصوصی بدید یا از طریق سایت پارسا سرور با ما تماس بگیرید
من از هلنئ با قیمت خوب و پهنای باند نامحدود و سی پنل میدم - قیمت ها تو امضام هست
سرور هلند 100 % وارز هستش و 10 روز هم گارانتی بازپرداخت داریم
تلفن تماس : 44022475-021
www.behsazanhost.com
بهسازان هاست ارائه دهنده خدمات هاست وردپرس سریع، هاست لینوکس، ثبت دامنه، طراحی سایت و تلفن بین الملل
ما می تونیم از چین / ایران / هلند / و ... هاست وارز فوق را تقدیم شما کنیم . اطلاعات تماسی در امضای بنده دیده میشه .
7 روز تست قبل خرید و 10 روز گارانتی برگشت وجه شما
موفق باشید
ماهانه 12،000 تومان
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)