-
May 1st, 2011, 17:40
-
تعداد تشکر ها از amk به دلیل پست مفید
-
May 1st, 2011 17:40
# ADS
-
May 18th, 2011, 18:08
عضو انجمن
پاسخ : فروش دلار پی پل
اقای علی کاسی پور به نظرم اگر کم کم نیایی جواب بگوی برگشت پول بقیه دوستان باشی . خطرناک میشه . مشکل قضایی پیدا میکنی خدای نکرده و شاید پیدا بکنی
-
-
July 11th, 2011, 15:51
شاکیان به کجا رسیدند؟ :دی
اونایی که تاییدش میکردن، حرفی واسه گفتن دارن؟ smartieuser - bamboo - the_coder - om!d-D - rezatak - MbjHosting - Milad-H - DeltaGostar - znhost - saeed25 - royalserver.ir - ...
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2011, 16:01
عضو دائم
ما که 240 تومنومون خورده شد رفت ......
-
-
July 11th, 2011, 16:46
تاریخ تایید : February 19th, 2011تاریخی که مشکل ایجاد شد : April 3rd, 2011
من چند ماه با ایشون کار کردم و هر دفعه خیلی سریع حتی قبل از واریز وجه برای من پرداخت می کردند و حداقل 2-3 هزار یورو از ایشون خرید داشتم
فقط بار اخر نمیدونم از کجا دلاز تهیه کرده بودند که این مشکل به وجود اومد و 133 یورو من هم برگشت خورد
شما اگر چند ماه با کسی کار کنید و بدون نقص پرداخت کنند تاییدش نمی کنید؟؟؟
الان خودتون یک تاپیک باز کردید و بعضی ها رو معرفی کردید به عنوان شخص معتبر : http://www.webhostingtalk.ir/f172/27992/
اگر چند وقت دیگه یکی از این عزیزان به هر دلیلی (سادگی ، طمع ، گول خوردن) از جایی دلار تهیه کرد که معتبر نبود و مشکلی مشابه این مشکل به وجود اومد (با توجه به اینکه هزاران دلار مطمئن قبل از این جریان پرداخت کرده ) شما مقصرید ؟
البته باز هم ممنون با وجودی که هیچ دخالتی (فروش ، خرید ، ضرر) در این ماجرا نداشتید (این جور به نظر میرسه) از همه مال باختگان بیشتر پیگیر این ماجرا هستید
-
تعداد تشکر ها ازthe_coder به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2011, 17:08
تایید کردن کار اشتباهیه، تو اون تاپیک گفتم که پستم دلیلی بر تایید کسی نیست. فقط تجربه و تحقیق است و معرفی ...
اگه پستامو دیده باشی، 99% تُند صحبت کردم. چون اعتقاد دارم که "همه غیر قابل اعتمادن، مگه اینکه خلافش ثابت شه"
تو خیلی از تاپیک ها با دلیل و مدرک گیر دادم. واسه همینم هست پستام به مذاق بعضیا خوش نمیاد و تا دلت بخواد اخطار گرفتم و بن شدم. ولی حرف حق رو میزنم ...
این تاپیک هم میدونستم ماجراش چیه و نفر اصلی کیه، ولی از بس "بن" شدم که دیگه فرصت پست زدن نداشتم.
پشت این داستان شخصی هست به نام "امید تباوار" (شاید بعضیا بشناسنش) ولی وقتی نشه چیزی گفت مطمئناً نمیشه جلوی ضرر رو گرفت.
مدیریت داره میبینه طرف کلاهبرداری کرده و کارش خلافه و ... به خودش اجازه نمیده تا یه تاپیک بزنه و طرف رو معرفی کنه! معلومه که سر این همه آدم کلاه میره.
به راحتی میشه جلوی کلاهبرداری رو گرفت، ولی وقتی نخوان نمیشه.
بگذریم، ...
با شکایت و ... نمیتونید به نتیجه برسید. زورگیری بلدید؟ اگه آره، 1-2 نفرتون جلو بیفتید و حق بقیه رو بگیرید. راه دیگه ای ندارید 
بابام یه حرف قشنگ میزنه، میگه "نه ضامن کسی میشم و نه کسی رو ضامن خودم میکنم"
...
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
July 11th, 2011, 17:10

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
شاکیان به کجا رسیدند؟ :دی
اونایی که تاییدش میکردن، حرفی واسه گفتن دارن؟ smartieuser - bamboo - the_coder - om!d-D - rezatak - MbjHosting - Milad-H - DeltaGostar - znhost - saeed25 - royalserver.ir - ...
سلام؛
الحمد الله هزینه ما را برگشت دادند.
-
-
July 11th, 2011, 17:30
عضو انجمن
-
-
July 11th, 2011, 17:31
عضو انجمن
-
-
July 11th, 2011, 18:23
عضو انجمن
بنده هم 75 هزار تومان ماند . ایشان هم مثل اینکه مایه دار شدن که ویلا میخرن و میفروشن
-