من هم ايشون رو تاييد ميكنم
واقعا فرد قابل اعتمادي هستن
براي بنده 5 $ قراره پرداخت كنند
خيلي خوب هم پي گيري ميكنند
ممنون موسي جان...
من هم ايشون رو تاييد ميكنم
واقعا فرد قابل اعتمادي هستن
براي بنده 5 $ قراره پرداخت كنند
خيلي خوب هم پي گيري ميكنند
ممنون موسي جان...
شما ايميل ها رو چك كرديد؟
طبق روالش رفتيد جلو؟
من همين جوري عادي تا مرجله پرداخت هم رفتم ولي چون اكانت ندارم نتونستم پرداخت كنم...
حالا اومديد خبر بديد يه بار ديگه قدم به قدم با هم بريم جلو
ممنون موسي جان
يا حق
امرز پی پل کی داره؟
قیمت چنده؟
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
امرز پی پل کی داره؟
قیمت چنده؟
منتظر قیمت کنونی ( در ساعت 2:48 ) هستیم . آقا موسی؟
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
با توجه به درخواست برخی از دوستان برای انجام پرداختها شون و از طرفی مشغله کاری اینجانب لطفا درصورتی که فاکتور جهت پرداخت دارید ابتدا لینک اون و مبلغ مورد نیاز رو به ایمیل این جانب soonpaid@yahoo.com ارسال فرمایید
در پاسخ به ایمیل شما هزینه روز پرداختی و شماره حساب جهت پرداخت (پس از تایید لینک) تقدیم خواهد شد. لازم به ذکر است مبلغ تعیین شده بدون هیچ کاستی پرداخت گردد تا درخواست شما انجام شود.
یا علی
مخلص همه دوستان عزیز و گلم
قابل توجه یکی از دوستان عزیز که یک هفته پیش براش پرداختی داشتم(paidPayPal(07/06/2011 12:16) و مبلغی رو کمتر از میزان لازم واریز کرد و اصرار زیادی داشت که پرداخت بشه که سرور مشکل پیدا نکنه
من چون نتونستم با حضرتعالی تماسی داشته باشم اینجا تو تاپیک مطرح کردم که ظرف روز چهارشنبه باقیمانده وجه رو به حساب بنده واریز بفرمایید و گرنه نتیجه این بدحسابی دامن شما رو بگیره خودتون مقصرین
موسی جان من یه میل زدم چک کردی؟
بله من چند ایمیل داشتم که به همه اونا پاسخ دادم پاسختون رو به ایمیلتون فرستادم شما ایمیلتون رو چک بفرمایین
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)