-
July 29th, 2009, 16:53
-
-
July 29th, 2009 16:53
# ADS
-
July 29th, 2009, 16:58
پاسخ : فقط یه سوال از یه عضو جدید!
سلام
چرا قانون برای همه جهان مشکل ساز میشه
اما اگر میبینی هلند سرور وارز میده به این صورته که برای شکایت از اون کمپانی ها باید هزینه بسیار زیادی رو صرف کنند و بنابراین بی خیال میشن. هر سروری در هلند هم وارز نیست
-
تعداد تشکر ها ازgoldstar به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2009, 19:00
عضو انجمن
راستش تا جایی که من دیدم این قوانین بیشتر در مورد فضاهایی محدودیت ساز می شه که خودشون قصد بارگذاری فایلی رو بدون رعایت قوانین نشر اون داشته باشن , در غیر اینصورت تا حالا باید در همه وب سایت هایی که کار معرفی و دریافت نرم افزار رو انجام می دن تخته می شد.
بهتره اینطور وب سایت ها و وبلاگ هارو روی فضای رایگان ایجاد نکنین چون بهرحال اونها هم برای اینکه کمتر با مشکلی مواجه بشن حتی بدون هیچ شکایتی ممکنه از ادامه فعالیت شما جلوگیری کنن.
یکی از ساده ترین کارها اینه که وب سایت یا وبلاگی ایجاد کنین که امکان دسترسی به پیوند دریافت فایل یا به غیر از اعضا برای دیگری قابل دسترس نباشه , اینطوری شما اون بخش خاص از فعالیت خودتون رو می تونین محدود به کاربرهای خودتون بکنین , خیلی کم پیش بیاد که اینطوری هم دچار مشکلی بشین.
-
تعداد تشکر ها از TruthPraiser به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2009, 19:27
ممنون از پاسخی که دادید

نوشته اصلی توسط
truthpraiser
یکی از ساده ترین کارها اینه که وب سایت یا وبلاگی ایجاد کنین که امکان دسترسی به پیوند دریافت فایل یا به غیر از اعضا برای دیگری قابل دسترس نباشه , اینطوری شما اون بخش خاص از فعالیت خودتون رو می تونین محدود به کاربرهای خودتون بکنین , خیلی کم پیش بیاد که اینطوری هم دچار مشکلی بشین.
دقیقا همین کار رو در نظر دارم. پس به نظر شما هاست از آمریکا یا کانادا بگیرم؟
خودم هم خیلی دوست دارم که از این کشورها بگیرم چون هاست های مستقر در آمریکا و کانادا به جز کیفیت بالا، نمایندگی های قویتری تو ایران دارن. این طور نیست؟
-
-
July 30th, 2009, 03:10
عضو دائم
اگر مایل باشید برای هاست
از آمریکا و هلند در خدمتیم
کیفیت هر دو هم خوبه
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2009, 04:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از TruthPraiser به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2009, 15:44
عضو جدید
اگر مایل باشید ما از ایران / چین / هلند می تونیم به شما هاست بدیم . در این صورت هیچ کس نمی تونه برای شما مشکلی ایجاد کنه . ایران و چین که کلا وارز هست !
در صورت تمایل با من تماس بگیرید .
تماس با بنده:
وب سایت : http://parsaserver.com
ایمیل : admin[at]parsaserver.com
آیدی یاهو : parsaserver[at]yahoo.co.uk
-
-
August 21st, 2009, 16:35
عضو انجمن
من 100 درصد وارز میدم از هلند با پهنای باند نامحدود - اطلاعات در امضام هست ....
-
-
August 21st, 2009, 18:01
عضو انجمن
وارز از : روسیه ، چین در خدمتیم!
-