ماژولی که دوستان قرار دادن
خراب هست
سرور ما لایسنس پرمیوم هست esx . امشب تست میکنم اطلاع میدم بهتون . نال کردنش هم کاری نداره ، ولی پیشنهاد میکنم دیکدش کنید ، بدید براتون دیباگ کنن و لایسنس بخرید و استفاده کنید . چون لایسنسش میشه ماهی 5دلار !!! برای این کار خیلی به صرفه ست! موفق باشید!!!
مشکل نصب دارد
پشتیبان هم پاسخ گو نیستند
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
از اینجا هم میشه خرید کرد :
Congratulations! You can order now! WHMCS vmware Esx Addon Module ORDER NOW!, Whmcs Esx addon, WHMCS Esx module, whmncs Esx addon module order
اسکرین شات هم گذاشته :
WHMCS vmware Esx Addon Module Screenshots, Whmcs Esx addon, WHMCS Esx module, whmncs Esx addon module screenshots
نسخه رایگان هم میشه از اینجا دریافت کرد :
WHMCS Esx Addon Module Trial 7 Days, Whmcs Esx addon, WHMCS Esx module, whmncs Esx addon module trial
فقط واحد پول ترکیه هست ولی قیمت همون 60$ میشه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
خب کسی استفاده کرده یا تست کرده چطوری هست ارزش داره 60 دلار بدیم یا نه؟
* 1 ماه از این تاپیک گذشته و من این تاپیک را دوباره up می کنم تا ببینم چند صفحه دیگه جلو میره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)