-
عضو انجمن
اعلام نارضایتی از دیتا سنترphoenixnap - و عوامل فروشنده
با دورود
با سپاس از دوستانی که وقت گرانبهاشون در اختیار ما میزارد تا مشکل جویا شوند
1- دیتا سنتری به نام PHOENIXNAP با سابقه - که توسط نماینده فروش خود securedservers.com اقدام به فروش سرور های خود با مشخصات و آفرهای ویژه و غیره میناید
در جهت خردید چندی از دوستان و تحقیق و بررسی و تست به صورت فیزیکی و عملی .
به این نتیجه رسیدم که پورت اشتراکی 1گیگابیت در ثانیه و مشخصت سخت افزاری آنان هماهنگی ندارد
با این نحو که از 10 نفر خریدار . 3 نفر رضایت کامل دارند که آن هم بستگی تصادف کارت شبکه و پورت نود آن دارد .
از جمله نماینده گان فروش این دیتا سنتر که به هیچ شخص ایرانی سرویس نمیدهد .
آقای هادی قتبری میباشد که irserver.com با این دامنه فروش گسترده با این دیتا سنتر نموده است
به صورت هویت خارج از ایران .
به هر حال نارضایتی ما بیشتراز خود این دیتا سنتر است که شاید پورت 100 مگابیت شیر هم تحویل مشتر ندهد .
خلاص
الله عظیم .
-
تعداد تشکر ها ازDeltaGostar به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2011 18:25
# ADS
-
پاسخ : اعلام نارضایتی از دیتا سنترphoenixnap - و عوامل فروشنده
خوب چه طور می تونین ثابت کنین پورت شیر نیست؟
من خیلی تعرفشو شنیدم می خواستم از توکا یه سرور بگیرم
-
-
پورت شیر هست
بله درسته
هادی سرور از اینجا میده
ولی ما تا حالا مشکلی نداشتیم
و پورت در حالت خلوت سرور تا 30-40 مگ تو ثانیه هم دانلود میده
-
-
به نظر من هادی از هر جایی سرویس نمیده!
کارش درسته 
ما که از phoenixnap سرور داریم و راضی هستیم
-
-
با دروود
در گذز از فروشنده،و میان رده ها،تا آنجا که من شنیده ام،چهار هسته ای های Securedserver از کارت شبکه های آنبرد Intel استفاده می کنند که در لایه انتقال TCP دچار ایراد می باشند.که البته در صورت انجام یک سری دستکاری ها می توان این مشکل را درست کرد.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها ازsaeed25 به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tthost
خوب چه طور می تونین ثابت کنین پورت شیر نیست؟
من خیلی تعرفشو شنیدم می خواستم از توکا یه سرور بگیرم
ما به دلایلی دیگه با این دیتاسنتر کار نمی کنیم

نوشته اصلی توسط
021teh
پورت شیر هست بله درسته
هادی سرور از اینجا میده
ولی ما تا حالا مشکلی نداشتیم
و پورت در حالت خلوت سرور تا 30-40 مگ تو ثانیه هم دانلود میده
پورت یک گیگا بیت بر ثانیه اگر اختصاصی باشه که باید 128 مگا بایت بر ثانیه دانلود کنه
ولی با توجه به قیمت های فونیکس نپ ، این مقدار هم مناسب هست
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
قبلا با این دیتا سنتر کار میکردم اما الان نه بنا به دلایلی تو قبل که مشکلی نداشتم منم
-
-
عضو انجمن
سلام
بله،ما هم مشکل داریم
پورت 100 اکس ال هاست همه راضی بودن
از وقتی اومدیم اینجا کلتا همه ناراضی شدن
به این دلیل داریم ترک می کنیم
و خیلی پورت بد میده
فقط پهنا ارزان هست
البته پورت ما اونجا 1 بود و 10 مگ همیشه پر هست
اما بازم ناراضی هستن
در ضمن اینترنت شما هم مشکل داره؟
-
-

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
با دورود
با سپاس از دوستانی که وقت گرانبهاشون در اختیار ما میزارد تا مشکل جویا شوند
1- دیتا سنتری به نام PHOENIXNAP با سابقه - که توسط نماینده فروش خود securedservers.com اقدام به فروش سرور های خود با مشخصات و آفرهای ویژه و غیره میناید
در جهت خردید چندی از دوستان و تحقیق و بررسی و تست به صورت فیزیکی و عملی .
به این نتیجه رسیدم که پورت اشتراکی 1گیگابیت در ثانیه و مشخصت سخت افزاری آنان هماهنگی ندارد
با این نحو که از 10 نفر خریدار . 3 نفر رضایت کامل دارند که آن هم بستگی تصادف کارت شبکه و پورت نود آن دارد .
از جمله نماینده گان فروش این دیتا سنتر که به هیچ شخص ایرانی سرویس نمیدهد .
آقای هادی قتبری میباشد که irserver.com با این دامنه فروش گسترده با این دیتا سنتر نموده است
به صورت هویت خارج از ایران .
به هر حال نارضایتی ما بیشتراز خود این دیتا سنتر است که شاید پورت 100 مگابیت شیر هم تحویل مشتر ندهد .
خلاص
الله عظیم .
باسلام.
قبل از هرچیز با تمام احترامی که به آقای فیضی دارم اعلام می دارم که ما در این 9-10 ماهی که در این دیتاسنتر هستیم الحمدالله هیچگونه مشکلی ( از نظر پشتیبانی، آپتایم و... ) برایمان پیش نیامده و کاملا راضی هستیم.
عرض کنم خدمتتان که وقتی ما وارد این دیتاسنتر شدیم از دوستان هیچکس از این دیتاسنتر فروش نداشت. پس از 2 ماه از آغاز همکاری ما با این دیتاسنتر متاسفانه بنده به یکی از دوستانم آفری از این دیتاسنتر ارائه نمودم که ایشان نیز خریداری نمودند.
پس از مدتی ایشان خود تصمیم به فروش از این دیتاسنتر نمودند که آغازی شد بر فروش گسترده از این دیتاسنتر ( ایشان این دیتاسنتر را به دوستانشان معرفی و شروع به فروش از آن کردند ! ) ! از وقتی که این فروش بصورت گسترده ( توسط بسیاری از دوستان ) آغاز شد بنده به همان دوستم دوستانه عرض کردم که "کیفیت این دیتاسنتر پایین خواهد آمد حالا ببین !" حال پس از چند ماه نتیجه آن معلوم شد مثلا: کم شدن کیفیت پورت ها، تحریم برخی از دوستان و ...
درضمن؛ به قول دو تن از دوستان:
1- الانه همه حمله کنند به این دیتا سنتر و........بشه دیتا سنتر های ایرانی ها این چیزا public نشه بهتره - alborzgostar
2- اگر ایرانیان وارد یک دیتاسنتر شوند آن دیتاسنتر کیفیت خود را از دست می دهد ! - Itjavani
امیدوارم سرتان را درد نیاورده باشم...
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازMbjHosting به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2011, 00:36
دروود
در این انجمن همه داوی آن دارند که نخستین کسانی بودند که از این مرکز داده خرید کردند!!!ما کههنوز نفهمیدیم بار نخست کی خرید کرده!
مرکز داده ای مانند سینگل هاپ هم بسیاری کاربران ایرانی دارد،اما آیا کیفیتش روز به روز کمتر می شود؟
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedan
since 2009
-
تعداد تشکر ها از saeed25 به دلیل پست مفید