این هشدار اگر ترجمه کنید متوجه میشید.
اگر بین کار ساختن شما عملیات متوقف کنید احتمال از دست رفتن تنظیمات اپاچی وجود داره و در این صورت مجبور میشید از بکاپی که دارید استفاده کنید برای ریستور کردن به حالت قبل.
اگر مشکلی ندارید بزارید کارشو انجام بده دستور ssh
مراحلش دقیقا شبیه همین حالتی که برای whm توضیح دادم.کد:/scripts/easyapache







پاسخ با نقل قول