نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: مــشــورت بــا شــمــا !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Sindad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    172
    تشکر تشکر شده 
    750
    تشکر شده در
    565 پست

پیش فرض پاسخ : مــشــورت بــا شــمــا !

دوست عزیز
    در مورد بازار بورس، به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمی کنم چون اوضاع اقتصادی و آینده اقتصادی به هیج عنوان معلوم نیست و ریسک بالایی دارد.
    در مورد خرید سکه و ارز باز پیشنهاد نمی کنم چون همانقدر که قیمت این موارد بالا می رود ارزش پول نیز کم می شود.
    در مورد سیستم های مدیریت محتوا و استخدام برنامه نویس، باز هم پیشنهاد نمی کنم چون اگر بازار هدف شما ادارات و سازمان های دولتی است، معمولا آنها قراردادهایی با شرکت های مختلف دارند و همچنین سیاست سازمان های دولتی از اجرای پروژه در خارج از شرکت به اجرای پروژه با استخدام پاره وقتی نیرو تغییر کرده است. برای مثال، سایت ایرانصدا که وابسته به صدا و سیما است، به همین منوال عمل کرد و به جای اینکه کل پروژه را به بیرون دهد به استخدام ساعتی نیرو عمل کردند.(در دیگر جاهای صدا و سیما نیز کار به این صورت است.) این موضوع در دیگر سازمان های دولتی همچون اداره بورس نیز مشاهده می گردد.

پیشنهاد من با توجه به وضعیت اقتصادی، واردات است مخصوصا واردات از چین. همچنین پیشنهادم واردات کالاهای ارزان قیمت است که راحت تر بتوانید بفروش برسانید. البته برای این مورد نیز باید یک مغازه و یا مکانی به عنوان فروشگاه داشته باشید و یا بازاریابی قوی.

در مورد سرمایه گذاری در نت هم بسته به ایده شما می تواند مفید و یا غیر مفید باشد برای مثال بعضی از بازارها مثل هاستینگ و طراحی سایت اصلا بازده ای خوبی ندارند.

اگر قصدتان کار های مرتبط با کامپیوتر است، پیشنهادم کارهایی مرتبط با کامپیوتر است، برای مثال نمایندگی وایمکس مبین نت می تواند گزینه خوبی در کنار کارهایتان باشد (اگر دفتری برای کار دارید)

در نهایت اگر قصد کار در خارج از اینترنت و کاری بدون دردسر واردات و ... را دارید، می توانم دفتر فنی را به شما پیشنهاد کنم که نیاز به کمی بیشتر از این مقدار سرمایه را دارد.

موفق و پیروز باشید

2. تعداد تشکر ها از Sindad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)