-
ImageMagick را چطور با PHP در ویندوز راه بندازم؟
سلام دوستان.
خواiشمند است یکی در این مورد کمک کنه. خیلی کلافه شدم. هر چی میگردم راه بجایی نمیبرم.
من برنامه ImageMagick.org را برای ویندوز نصب کردم. حالا میخوام بکمک PHP برنامه ای را بنویسم برای کار روی تصاویر. چطور اینکارو انجام بدم. خوب ظاهراً اکستنشن PHP میخواد یه چند تا پیدا کردم کار نمیکنه. میگه نمیتونه پیدا کنه و لود کنه.(البته اینکه که میگه نمیتونه پیدا کنه چرت و پرته چون جاش درسته) فکر کنم مشکلش چیزه دیگه ایه.
کسی اینکارو در ویندوز انجام داده؟
اول میخواستم روی centos این رو تست کنم ولی نشد.(چون زیاد رو لینوکس مسلط نیستم، موقع نصب یه سری بسته های اضافه میخواست).
باتشکر
-
-
July 2nd, 2011 01:07
# ADS
-
پاسخ : ImageMagick را چطور با PHP در ویندوز راه بندازم؟
یعنی تو این انجمن به این بزرگی کسی بلد نیست؟
بابا روی سرورهاتون چطوری کانفیگ میکنید؟ حداقل تو لینوکس بگید چطوریه؟
-
-
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
خدا خیرت بده آقا علی. چه عجب تو این فروم به این بزرگی یه آدم اهل فن پیدا شد.
اما اینکه چرا از این imagemagick استفاده میکنم قابلیت پشتیبانی از یونیکد هست. اگر بشه با GD هم راه انداخت که چه بهتر و ساده تر. فکر کنم یه سوال دیگه هم انجا میشه مطرح کرد که آیا GD از یونیکد پشتیبانی میکنه یا نه. مثلا یک متن فارسی را بصورت عکس دربیاریم.(یا هر زبان عجیب غریب دیگه ای مثل فارسی)
البته این imagemagick هم کتابخانه بسیار قوی ای هست. و یاد گرفتنش خالی از لطف نیست. و اخیراً بعضی فراهم کنننده های هاست پشتیبانی میکنند.(قابل توجه هاستینگ های محترم که میتونن این ویژگی را اضافه کنند و در رقابت یک پله جلو بیافتن)
اگر لطف کنید اون تجربه نصب اتون را کامل تر توضیح بدید ممنون میشم. روی چی نصب کردید؟ اون اکستنشن ها تون رو میشه برام آپلود کنید.
خیلی خیلی ممنون.
-
-
-
تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید
-
ممنون از راهنمایی ات.
برای فارسی با همین GD توسط راهنمای ات تونستم کار کنم. ولی مشکل من فقط فارسی نیست زبان های دیگر را هم میخوام.
چطور میتونم اطلاعات نوشته با دیگر زبان ها رو نمایش داد؟
اصلاً چرا اینطوری میشه؟
همین طوری فارسی را با حروف بزرگ و جداجدا مینویسه. اون برنامه ImageMagick را هم تونستم نصب کنم. اون هم که تصور میکردم فارسی رو خوب جواب بده درست کار نکرد(مثل GD بود).
این PHP خیلی نا امیدم کرد.(آبرومون رفت جلوی ASP.NET کارها)
-
-
-
-
چطور میشه اینها رو خودمون جزئیاتش را در برنامه درست کنیم؟
-
-
-