در کیفیت و رضایت از ایشون که شکی نیست دوست من،همه تاییدشون کردن
اتفاقا بنده هم سرور سفارش دادم که ایشالله به زودی آمادش میکنن
در کیفیت و رضایت از ایشون که شکی نیست دوست من،همه تاییدشون کردن
اتفاقا بنده هم سرور سفارش دادم که ایشالله به زودی آمادش میکنن
من حدودا 20 روز میشه ازشون وی پی اس دارم
و بعد از 20 روز تست دارم نظرم رو مینویسم که کاملا راضی هستم
من از 8 نفر دیگه فروشنده خوب تو اینجا وی پی اس دارم و از ایشون هم برای تست گرفتم و الان میبینم که حرفهایی که زدن راجع به کیفیت و استیبل بودن وی پی اس ها کاملا درست در اومده
تشکر میکنم
سلام.حسته نباشید.بنده ادمین سایت ایران موزیک هستم.میخواستم ببینم شما میتونید اسپانسر وی پی اس سایت ما بشید؟ آدرس سایت ما http://IranMusic6.com در حال حاظر به علت عدم داشتن وی پی اس سایت رو مجبور شدم ببندم.در ضمن بنده نیاز به حدود 150 گیگ هارد دارم.منتظر پاسختان میمونم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
من سرویس :
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
رو نیاز دارم تهیه کنم اما با سیستم عامل freebsd . امکانش هست ؟ لایسنس دایرکت ادمین هم میدید؟چند ؟یک ساله خرید کنم قیمت ها فرقی میکنه ؟
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
قربان پهنای باند نامحدود روی پورت 1 گیگ هست؟
پورت رو محدود نمیکنید؟
اگر مصرف آنلاین ما روی 200 مگابیت باشه براتون مشکلی ایجاد نمیکنه؟
پورت اصلی 1 گیگ هست و پورت تضمینی روی ویپیاس شما حداقل پورت 100هستش باری چه کرای نیاز دارید دقیاق ممکنه بگید چون باری لیچ اگر باشه که نمیدم سرور برای لیچ
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
یه پیغام خصوصی میدن شرایط و شماره حساب براتون ارسال میشه
دوست عزیز test IP میدید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)