-
June 29th, 2011, 18:34
کمک براي نصب اصولي ورد پرس
با سلام
ميخوام ورد پرس رويه سي پنل نصب کنم چند تا مشکل برام پيش اومد
اول تيبل پرفيکس چيه در مرحله نصب ورد پرس لازمه براي امنيت تغييرش بدم؟
دوم تو سي پنل وقتي فايل منيجر را زدم يه چيز باز شد که اومدم گزينه نمايش هيدن را بزنم يک گزينه ديگه را زدم حالا ديگه اون پنجره باز نميشه ومستقيم ميره به فايل منيجر چيکار کنم حالا تا اون پنجره دوباره بياد؟
خداحافظ
-
تعداد تشکر ها از noucamp به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2011 18:34
# ADS
-
June 29th, 2011, 20:29
عضو انجمن
پاسخ : کمک براي نصب اصولي ورد پرس
خواستید پیغام بدید براتون نصب میکنم

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2011, 21:29
ممنون ولي بلدم نصب کنم فقط نميدونم تيبل پرفيکس(table perfix ) را براي امنيت بهتره دستکاري کنيم يا نه؟
و پرميشن ها يا دسترسي فولدر ها و htaccses را چي بايد بزاريم
-
-
June 29th, 2011, 21:32
عضو انجمن
خوب میگم که پیغام بدید تا براتون درست حسابی نصب کنم

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2011, 03:41
-
-
June 30th, 2011, 05:25
خواستید من رایگان انجام میدم مشخصات پیام خصوصی کنید
-
تعداد تشکر ها ازdiges به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2011, 09:03
تغییر table perfix مال وقتی هست که بخواید جلوی SQL Injection رو بگیرید . در غیر این صورت نیازی به این کار نیست . پلاگین هایی هم برای جلوگیری از این کار موجود هست مثل : Bulletproof Security ، که شما بعد از نصب میتونید table perfix رو به هر چیزیک ه دوست دارید تغییر بدید . وردپرس رو به صورت معمولی نصب کنید و بعد از پلاگین های موجود استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
June 30th, 2011, 14:10

نوشته اصلی توسط
HematYar
تغییر table perfix مال وقتی هست که بخواید جلوی SQL Injection رو بگیرید . در غیر این صورت نیازی به این کار نیست . پلاگین هایی هم برای جلوگیری از این کار موجود هست مثل : Bulletproof Security ، که شما بعد از نصب میتونید table perfix رو به هر چیزیک ه دوست دارید تغییر بدید . وردپرس رو به صورت معمولی نصب کنید و بعد از پلاگین های موجود استفاده کنید .
ممنون دوست عزیز
حالا اگه تغییر بدم بعد ها مشکلی پیش نمیاد؟ مثل ناسازگاری افزونه ها یا قالب ها؟
و الان اینجوری هست بصورت پیشفرض wp_ من اگه بخوام تغییر بدم باید اینجوری کنم wp_myname یا myname ؟
ممنون
-
-
June 30th, 2011, 17:56
نه مشکلی واسه پلاگین ها پیش نماد ، غیر از اینکه پس از انجام این کار البته اگر به صورت دستی این کار رو انجام بدید یک بار کلیه پلاگین ها غیر فعال میشن و باید مجددا فعال کنید .
برای مثال باید wp_ رو به hematyar_ تغییر بدید . البته دقت کنین که باید بعد از انجام این کار ( به صورت دستی در دیتابیس ) در فایل wp-config.php عبارت دومی رو جایگزین عبارت اولی کنین :
کد:
$table_prefix = ‘wp_’;
$table_prefix = ’hematyar_’;
اگر از پلاگین برای این کار استفاده می کنین که دیگه خودش این کار رو انجام بده و نیاز به دخالت شما نیست .
البته من کلا این کار رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم ، غیر از اینکه سایتتون خیلی خیلی خیلی مهم و با ارزش باشه که نمیخواین اجازه بدین از sql injection هک بشید .
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید