یه کلام
به هیچ کس توهینی نشده است و به نظرم به هیچ توهینی نمی شود!

بحث این جا تخصصی هست و باید دقت داشت که ما دنبال یک راه حل هستیم نه به دنبال پاک کردن صورت مسئله!
موفق باشد

بله من هم امروز صبح به مشکل برخورد کردم دوباره به نظرم همون تغییر سرور بهترین ایده هست.
نقل قول نوشته اصلی توسط entezar نمایش پست ها
دوست عزیز به جای توهین به دیگران و به روخ کشیدن حرفه ی خودتون لااقل به فکر التیام دادن هم نباشین
من از بهمن ماه با سرور امریکا از طرف شاتل با مشکل برخوردم تا این ساعت متوسط در هفته بیش از ده تا تیکت زدم که تمومشون موجوده و پاسخ هایی که
شاتل مرکز بهم داده از هفته اول اردیبهشت مشترکین داتک تله کامم هم در دسترسی دچار مشکل شدندتلفنی پیگیری کردم روزجمعه هم بود جواب دادند و بعد ساعتی گفتگو مشکل حل نشدشما میگین یک هفته هستش
بله یک هفته هستش که گیراشون بیشتر شده
دوست عزیز تدرسته این انجمن تخصصی هستش ولی باید خوب بدونید که عموما متخصصین میان پست میزنند و غیر متخصصین عموما بهره میبرند و 60 درصد این انجمن توسط تاپیک های غیر متخصص و نا آگاه به بحث مدیریت هاستینگ و سرور ایجاد شده و درپی رفع مشکل خویش هستند.
پس خواهشا به مطالب دیگران احترام بگذارید و هرچی تو دهنتون هست تو صفحه ننویسین.
ادب که صد درصد ندارین لااقل احترام دیگران رو داشته باشین
اینارو اینجا نوشتم تا همه ببینند تا شاید حیا باعث بشه دیگه تو انجمن ها به افکار دیگران توهین نشه
چون صددرصد اگر این موضوع رو خصوصی می گفتم برخورد شما عکس قضیه بودش و با توهین مواجه می شدم
البته شک ندارم که بعد خوندن این چند خط شروع می کنین به توهین به بنده
ولی اشکال نداره
سعی کنین تو انجمن توهین نکنین
فدای تو بشم من

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

دوست عزیز اگه به دنبال سروری مناسب از کانادا هستید
درخدمت هستیم
بهترین سروربا مناسب ترین قیمت از دیتاسنتر iweb