نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: کسی از دیتا ارقام سرویس داره

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    312
    تشکر شده در
    236 پست

پیش فرض پاسخ : کسی از دیتا ارقام سرویس داره

قیمت هاشون خوبه نرخ محاسبه دلار به توامنشون عالیه سروهاشون ظاهرا رو phonix مترکز هست سرور گرفتیم ازشون آپتایم از اول تا آخر بدون مشکل بود پشتیبانی تلفنی و یاهو هم که خوبه فقط دیتاسنتر phonix ظاهرا در adsl های پارس آنلاین داتک ای دی اس ال مخابرات برخی شهرستان ها پینگ نداره یعنی ربطی به دیتا ارقام نداره کلا مشکل رو من بررسی کردم این دیتا سنتر کلیه رنج های داتک و ... که گفتم رو تحت عنوان اسپمر شناسایی کرده لذا سایت خود دیتا ارقام هم اگر بالا نیاد مشکل همونه. من مشکلی تو دیتا ارقام نمی بینم
    بنده این گزارش رو بهشون دادم و امیدوارم با همون قیمت های استثنایی از دیتاسنترهای مختلف و softlayer هم سرویس داشته باشند. تمرکز روی یک دیتا سنتر ممکنه کل بیزینس رو به یک سمت بکشونه . مشکل از این داتا ارقام نیست مشکل از ***** بودن آی اس پی های ایرانی نام برده در فونیکس می باشد

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

ضمنا سرور 110 تومانی واقعا ارزش طلا رو برامون داشت اگر مشکل پینگ که گفتم حل بشود احتمالا باز هم از ایشان خرید خواهیم کرد.

---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

آقای دو چهره ی The_nic شما خودت صحبت از خراب کردن می زنی خود شما در جای دیگر به بنده گیر داده بودی و کامنت زدی من تازه وارد هستمو قصد ... دارم حرفه ای نیستم و من هم گفتم هرکس حرف نزد یعنی لال هست ؟ یادت اومد ؟ سعی کن یک چهره و شخصیت ثابت داشته باشی وگر نه بزودی با خودت دچار مشکل خواهی شد.

2. تعداد تشکر ها از tinavps به دلیل پست مفید

عضو انجمن sales data آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    507
    تشکر شده در
    427 پست

پیش فرض پاسخ : کسی از دیتا ارقام سرویس داره

سلام . ممنون از لطف شما ، شما به ما لطف دارید
    در حال مذاکره با iweb هستیم برای گرفتن سرور های متمرکز در یک رک . انشالله با هاشون به توافق برسیم . از حسن اعتمادتون مجددا سپاس گزاریم
    نقل قول نوشته اصلی توسط tinavps نمایش پست ها
    قیمت هاشون خوبه نرخ محاسبه دلار به توامنشون عالیه سروهاشون ظاهرا رو phonix مترکز هست سرور گرفتیم ازشون آپتایم از اول تا آخر بدون مشکل بود پشتیبانی تلفنی و یاهو هم که خوبه فقط دیتاسنتر phonix ظاهرا در adsl های پارس آنلاین داتک ای دی اس ال مخابرات برخی شهرستان ها پینگ نداره یعنی ربطی به دیتا ارقام نداره کلا مشکل رو من بررسی کردم این دیتا سنتر کلیه رنج های داتک و ... که گفتم رو تحت عنوان اسپمر شناسایی کرده لذا سایت خود دیتا ارقام هم اگر بالا نیاد مشکل همونه. من مشکلی تو دیتا ارقام نمی بینم
    بنده این گزارش رو بهشون دادم و امیدوارم با همون قیمت های استثنایی از دیتاسنترهای مختلف و softlayer هم سرویس داشته باشند. تمرکز روی یک دیتا سنتر ممکنه کل بیزینس رو به یک سمت بکشونه . مشکل از این داتا ارقام نیست مشکل از ***** بودن آی اس پی های ایرانی نام برده در فونیکس می باشد

---------- post added at 08:06 pm ---------- previous post was at 08:05 pm ----------

ضمنا سرور 110 تومانی واقعا ارزش طلا رو برامون داشت اگر مشکل پینگ که گفتم حل بشود احتمالا باز هم از ایشان خرید خواهیم کرد.
    ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
    نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
    دیتاارقام

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)