حدودی می تونین بگین چند تا ip کلا لازم دارین ؟؟
حدودی می تونین بگین چند تا ip کلا لازم دارین ؟؟
سلام
این افر ما هست
Intel® Xeon® Processor E5620
(12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s Intel® QPI)
24 GB DDR3-RAM
2 x 2 GB SATA II
Uplink:1.000 MBit
45 Ip address
20 TB traffic
ESXI
ماهانه 475 هزار تومن![]()
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
سلامبرای اون کار باید تمامی پورت هاتو ببندی! بتونی خوب مدیریت کنی و مانیتورینگ کنی مشکلی نداره! ولی اگر شُل بگیری خوب همه پورت های ممکنه دردسر ساز بشه رو نبندی ابیوز بارون میشی :دی
در مورد میکروتیک هم چون مک میده تو حالت عادی نمیتونی وی پی اس بسازی باید روتر کانفیگ باشه!یه جورایی میشه گفت شبیه هتزنر ه!
مشکل تعداد آی پی هم که واسه اون پلنی که انتخاب کردی حل شده تقریبا!
ممنون
میام یاهو
با هتزنر کار کردم به میکروتیک ها زیاد گیر میداد
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
البرزگستر , عزیز پیغام خصوصیتون را پاسخ دادم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
قیمت های بنده خوبه و کیفیت هم خوبه تا حالا که مشکل نداشتیم
در ضمن هر آی پی برات 1500 حساب میکنم
سرور ها رو هم که دیده بودی
http://www.webhostingtalk.ir/f11/27244/
بلاک 26/ رو هم میتونم 100 دلار ارائه کنم
سلامقیمت های بنده خوبه و کیفیت هم خوبه تا حالا که مشکل نداشتیم
در ضمن هر آی پی برات 1500 حساب میکنم
سرور ها رو هم که دیده بودی
قرار شد قیمت سرور را به ما اطلاع بدید
داخل تاپیک فروشتون سوال را مطرح کردم[ توکا سرور ] سرورهای اختصاصی اروپا - شروع از 119 دلار در ماه
بلاک 26/ رو هم میتونم 100 دلار ارائه کنم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
صرفاً برای آفر شما قصد اقدام داشتیم... پای بنده 1080-1100 (دربازار ارز متعادل ایران)در میاد...
باقی هم برای حصول اطمینان از بازار ارز عرض کردم(اگر دوتا بگیرید هزینه انتقال ارز ما هم کم میشود و + قبلی تخفیف میدهیم)...
نزدیکترین سرور به مشخصات شما این بود:ovh هم اگر اشتباه نکنم ای پی نمیده مگر اینکه در ripe عضو باشیم و خودمون تهیه کنیم
کد:Intel Xeon W3520 4x 2.66+ GHz 24 GB DDR3 2x 2000 GB SATA2 1 Gbps 20 TB/month Upstreamقیمت حدود 300هزارتومان + بلاک 64 آیپی 160 هزارتومان...
100 هزارتومان هم هزینه ستاپ هست...
با پرداخت 3 یا 6 ماهه هزینه ستاپ کسر میشود...
====================================
پورت 10گیگ بدون آیپی از 510-520 هزارتومان شروع میشود.
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
برای خرید آیپی میتونم 32+16 آیپی رو هم براتون قیمت بگیرم...
ovh اینطور که دوستان فرمودند بهتر سمتش نرم و برای ما فایده نداره
یک سرور فعلاً خریداری شد
در مورد آفرهای دیگر دوستان هم تا چند روز دیگه تصمیم میگیرم
تشکر از همه
dual E5420 2.5GHZ (so 8 cores)
16GB RAM
4TB HD (max 16 disks)
100TB on 1000 mbit unshared port
IP آدرس اضافی رایگان (!)
ماهانه 400 تومان
از هلند دیتاسنتر Ecatel
با سلام و تشکر از همه همکارن
هر دو سرور خرید شد
انشالله چند روز دیگه پنل های جدید را در تاپیکی جدا قرار خواهیم داد
از همه همکاران که قیمتهای مناسب ارائه کردند سپاسگذاریم
باتشکر - رحمان هوشیار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)