دوستان من یه نامه دامنه برای ایشون ارسال کردم و ایشون فایلها و فایل لایسنس رو برام فرستادن
-بدون مشکل نصب شد
-قسمت مدیریت نسبتا کامل هست
-فقط اینکه صفحات توضیحی سایت به صورت HTML هستند و هیچ ادیتوری روی سایت نیست و خودتون باید ویرایش کنید، البته بعضی مواقع این HTML بودن کار رو راحت میکنه و انعطاف پذیر میشه، هر مدلی خواستید ویرایش میکنید، فقط مثلا اگه بخواید یه نوشته رو با شکل بندی از طریق پنل ویرایش کنید، همچین امکانی نیست، باید یا فایل رو افلاین ادیت کنید و بعد آپلود کنید یا اینکه مثلا با ادیتور cpanel کار کنید.
قسمتهای درگاه پارسیان و سامان و ... رو هم داره و البته من نمیتونم تست کنم چون با هیچ کدوم قرارداد ندارم! چون خودشون دارن استفاده میکنند نباید مشکلی داشته باشه.
-قسمت اخبار هم داره که باز متاسفانه از ادیتور خبری نیست در حد اینکه چند سطر بنویسید
- قسمت whois ظاهرا مشکل داره، حالا نیگاه میکنم ممکن هست ایراد از تنظیمات من باشه ولی فعلا که کار نمیکنه (رو سایت هخودشون درست کار میکنه برا همین میگم از تنظیمات هست)
در کل به نظرم با این مبلغی که گفتند میارزه برای خود شرکت های هاستینگ، البته اگه ادیتور بهش اضافه بشه خیلی بهتر میشه، من حالا قسمتهای دیگه رو هم بررسی میکنم و اگه موردی به نظرم رسید میگم و در مورد خرید یا عدم خریدش هم تصمیم میگرم، این پست رو زدم که دوستان بدونند میتونند سیستم رو تست کنند و در صورت رضایت بخرند که این خیلی خوب هست.