-
June 22nd, 2011, 20:01
عضو جدید
پاسخ : index در plesk ???

نوشته اصلی توسط
karait
متوجه منظورتون از اینکه پلنها و قیمت داشت متوجه نمیشم! شما در مورد سایت دارید صحبت می کنید یا پلسک ؟ سایت upload کردید داخل فولدر httpdocs؟
نه من وقتی plesk نصب کردم و قتی تو مرورگر میزدم پیجی میومد که مال plesk بود.یجور تبلیغ بود.بعد از تو خود plesk یجا داره که ما برای فروش پلن طراحی میکنیم و قیمت براش تعیین میکنیم که مشتری بخره.تو خوده plesk پلن ها هستشون ولی من میخوام بیاد تو صفحه اول بجای اون تبلیغ ولی نمیدونم باید چیکار کنم.
-
-
June 22nd, 2011 20:01
# ADS
-
June 23rd, 2011, 09:30
سیستم فروش پلسک بدرد شما نمی خورد و برای استفاده داخل ایران کاربرد ندارد. شما برای فروش می تونید از نرم افزارهای مثل whmcs استفاده کنید.برای تعریف پلان هاست مورد نظر مثل 10mb یا 100mb ... از طریق Plesk \ Domain templates اقدام کنید
-
تعداد تشکر ها از karait به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2011, 11:50
عضو جدید
مرسی
ولی اگه استفاده نداره پس plesk به چه درد میخوره؟
اونجاییم که گفتین من پلان درست میکنم ولی چجوری بیارمش که تو صفحه اول بیاد
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
برا ویندوز چی پیشنهاد میکنید؟
-
-
June 23rd, 2011, 12:07
فروش مستقیم هاست و دامنه از طریق پلسک احتیاج به اکانت در سایت myplesk و اعتبار و همچنین نیازمند استفاده از کارتهای اعتباری بین المللی است که در ایران امکانش نیست
پلانهای گفته شده هم برای ایجاد هاست بصورت دستی و برای صرفه جویی در وقت و همچنین استفاده از این پلانها در برنامه مثل whmcs است که بطور خودکار اینکار برای شما انجام می دهد
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
فروش مستقیم هاست و دامنه از طریق پلسک احتیاج به اکانت در سایت myplesk و اعتبار و همچنین نیازمند استفاده از کارتهای اعتباری بین المللی است که در ایران امکانش نیست
پلانهای گفته شده هم برای ایجاد هاست بصورت دستی و برای صرفه جویی در وقت و همچنین استفاده از این پلانها در برنامه مثل whmcs است که بطور خودکار اینکار برای شما انجام می دهد
-
تعداد تشکر ها از karait به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2011, 12:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
karait
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
اقا مرسی
خوب برا ویندوز چند نمونه نام ببرید که چی هست من برم تست کنم.
گمونم whmcs برای لینوکس باشه نه ویندوز.
-
-
June 23rd, 2011, 12:24
فرقی ندارد این برنامه احتیاج به php و Mysql دارد که بر روی سرور شما نصب شده است. برای خرید و نصب هم تو انجمن پیغام بزارید دوستان کمک می کنند
-
-
June 23rd, 2011, 12:36
عضو جدید
مرسی
حالا اگه ممکنه چند نمونه که برای ویندوز باشه رو بهم معرفی کنید.مثلا یکیش helm.....
-
-
June 23rd, 2011, 12:41
عضو انجمن
کد:
http://sysadmingear.blogspot.com/2009/01/how-to-change-plesk-default-page.html
-
-
June 23rd, 2011, 12:48
helm که کنترل پنل مثل plesk هست و البته تاریخ مصرف helm تمام شده است. ولی بهترین نرم افزار فروش هاست و دامنه در حال حاضر whmcs
-