سلام دوستان من یه یوزر رسلری ساختم الان در قسمت رسلری نیست ولی توی یوزر ها هست بعد الان میخوام سایت هاشو منتقل رسلری خودش کنم چون تو لیست نیست نمیشه ممنون میشم کمک بدین
سلام دوستان من یه یوزر رسلری ساختم الان در قسمت رسلری نیست ولی توی یوزر ها هست بعد الان میخوام سایت هاشو منتقل رسلری خودش کنم چون تو لیست نیست نمیشه ممنون میشم کمک بدین
سلام
شما خودتون دسترسی روت دارید ؟ بعد از ساخت یوزر باید برید Main >> Resellers >> Reseller Center و سمت راست Add Reseller Privileges یوزر رو انتخاب می کنید بعدok رو میزنید. اینطوری یوزر معمولی تبدیل به ریسلر میشه.
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
عزیز من سرور اختصاصی دارم دسترسی هم دارم پنل دایرکت ادمین دارم اینی که میگی نداره اینی که شما میگی مال سی پنل هست
شرمنده اون بالا رو ندیدم.ما هم الاًن دایرکت ادمین نداریم. ولی چیزی که یادمه اگر شما میخواستید نماینده اضافه کنید اول باید تو قسمت نماینده ها پکیج اضافه بعد دوباره تو همون قسمت ریسلر رو اضافه میکردید(انشاالله دوستان بیشتر راهنمایی می کنن. بازم به خاطر اشتباهم معذرت میخوام)
موفق باشید
پرتو سرور
چاکرتیم ولی این مراحل رو رفتم حالا باید چیکار کنم یوزرم بیاد جز رسلر ها که الان نیست
پرتو سرور
نگاه دادا من اضافه کردم الان داره یوزر هم میسازه و هاست هم میده یبدون مشکل فقط تو لیست رسلر های من نیست الان
عجب !!!!!!! تو قسمت List Administrators رو هم چک کردید؟
پرتو سرور
آره دادا اونجا هم نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)