چی شد این انجمن های لینوکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی شد این انجمن های لینوکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگم چرا کمی گروه های کاربری رو مرتب نمیکنید
یا مثلا auto tager نصب نمیکنید تو جستوجوی گوگل و آمار تاثیر داره![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آقا این انجمن های لینوکس رو اگر بسازی من از یه هفته بعد سرم خلوته مطالب آموزشی میزارم
و اولین مطلبمم این خواهد بود : کوچ از ویندوز به لینوکس بدون دردسر
دارم روی انجمن بندی هاش کار میکنم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
انجمن لینوکس اضافه شد
میخوام انجمن های شبکه هم اضافه کنم
کسی بخش بندی براش نداریه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
از اینجا بلند کن
با تشکر ... 1eng.ir
![]()
انجمن های شبکه هم شروع به کار کرد .
نظری بود بگید
واسه لینوکس یه بخش بزار برنامه های لینوکس
یه بخش بزار واسه مباحث کلی و مقالاتی که مربوط به یه توضیع خواص نمیشه
این بخش شبکه هم به درد نمیخوره (به نظر من) و جمش کنی بهتره
این انجمن شبکه رو کی میخواد پرش کنه وحید به تنهایی ؟![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
خوب توی هر بخش مباحث و منابع آموزشی هم برنامه ها و طریقه نصبشون گفته بهشواسه لینوکس یه بخش بزار برنامه های لینوکس
سایر توضیع ها هست برای این کاریه بخش بزار واسه مباحث کلی و مقالاتی که مربوط به یه توضیع خواص نمیشه
ممنون که نظر دادیداین بخش شبکه هم به درد نمیخوره (به نظر من) و جمش کنی بهتره
من اون روز که wht رو راه انداختم تا 4 5 ماه هیچ نیومد عضو بشه منو و امیر بودیم فقط .این انجمن شبکه رو کی میخواد پرش کنه وحید به تنهایی ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)