زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
سلام خدمت همه دوستان
دلیل به روز رسانی دیر :
http://www.webhostingtalk.ir/f66/28830/
خوب برم سراغ تنظیمات فایل PHP.ini , Tweak Settings
ابتدا دو فایل زیر را دانلود کنید :
Cpanel Tweak Settings
و
php.ini
فایل php.ini را در مسیر زیر آپلود و جایگزین فایل قبلی کنید :
برای تنظیمات Tweak Settings نیز در فایل آپلود شده مسیرها داخل فایل ذخیر شده است :کد:/usr/local/lib/
وکد:/var/cpanel/cpanel.config
-------کد:/usr/local/cpanel/etc/cpanel.config
یک سری پلاگین در مسیر زیر پیشنهاد شده :
این موارد را نصب میکنیم :کد:Main >> cPanel >> Manage Plugins
تصویر زیر :کد:Name: addonupdates Name: clamavconnector Name: cronconfig Name: munin Name: pro
یک نکته در مورد تنظیمات Tweak Settings یادم رفت بگم این هست که
ابتدا یک بار به صفحه تنظیمات این بخش مراجعه کنید و یک بار بر روی دکمه ذخیره کنید کنید
بعد دو فایل بالا را آپلود کنید
ترجیحاً بعد از تغییرات فوق یک بار سرور را ریست کنید
(( این پست از دید خود من اصلاً قابل قبول نیست ولی تنها به دلیل اینکه خیلی وقت هست به روز رسانی نکرده بودم گفتم چند مطلب ساده قرار بدم , انشاللله بعد از آماده کردن پنل ESXI , نصب و کانفیگ litespeed را توضیح خواهم داد , باز هم میگم شرمنده اگر این پست زیاد مفید نیست ))
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
هیچ نیازی به ریبوت سرور برای همچنین مواردی در لینوکس نیست.ترجیحاً بعد از تغییرات فوق یک بار سرور را ریست کنید
مگر تغییرات در تنظیمات kernel ... همچنین برای بروزرسانی کرنل در لینوکس بدون ریبوت نیز در حال حاضر ممکن میباشد..(Ksplice)
کپی کردن کانفیگ هم اصلا توصیه نمیشه...اگر مایل هستید میتونید option هارو جداگونه توضیح بدید.
درضمن دوستان توجه داشته باشند که Munin میتونه لود بالایی برای سرور ایجاد کنه و توصیه میکنم برای مانیتورینگ از پروتکل SNMP استفاده کنید...
موفق باشید.
باسلام ، با عرض پوزش ، چند تا Cpanel در چند تا VPS در سرور نصب کردیم اما الان این ارور را روی یکی از اکانت ها نشون می ده ، فکر می کنم یکی دیگه هم این مشکل رو داشت
In order to access the interface, you will need to make sure that the software license on this server is active and installed.
Your license could not be activated because:
Invalid License File
- First, go to License Verification - cPanel Inc. and enter the public IP address of this server to make sure it is licensed.
- If licensed, try running /usr/local/cpanel/cpkeyclt from the command line as root.
- You'll also need to make sure that port 80 is open to contact our license server and that your server's hostname is a FQDN.
If you don't currently have a license, you can obtain a trial license by registering at the cPanel Store and requesting a trial under Free Services.
You can purchase/lease a license directly from cPanel or from one of our Partners
Once the license on this server is active, you will no longer see this message. If you have installed a license since loading this page, click here to reload.
میگه این لیسانسی که زدید قبل در سرور دیگری فعال شده است . یا اینکه کلا این لیسانس معتبر نیست
متشکر اما منظور بنده ترجمش نبود ، مشکل اینجا هست که من از تریال استفاده می کنم تا 45 روز اول که مشکلی نداره 2 روز هم نمی شه نصب کردیم
قرار نیست چون اولین باره نصب میکنید روی یک VPS پس حتماً تریال کار کنه.
IP که شما انتخاب کردید برای اون VPS رو در License Verification - cPanel Inc. چک کنید و ببینید قبلاً روی این IP سی پانل نصب شده یا خیر. به احتمال زیاد شده یا اینکه DNS هایی که وصل کردید موقع تنظیمات اولیه WHM بعد از نصب از دومین IR بوده و دلایل دیگر.
موفق باشید.
دقیقا الان دارم برای یکی از مشتری ها نصب می کنم ، چند لحظه شما صبر کنید whm اومد بالا نصب اونجا رو هم بتونم تصویری قرار می دم ، اما اصلا کاری نداره ، فقط و فقط و فقط csf
آقایون این پنل ها رو روی میکروتیک و ویندوز هم نصب میکنن ؟ چون از خارج که vps میگیری ویندور یه پنل هم میدن من cpanel گرفته بودم !!!
اما این رو لینوکس داره نصب میشه × من نفهمیدم چه جوریاس ؟؟؟
برای ویندوز که cPanel Enkompass نصب می کنند روی Win Server 2008 برای میکروتیک رو در جریان نیستم ، فکر نمی کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)