من باید از DNS Server استفاده کنم ولی می خوام بدونم مگه ما تو kloxo که DNS تعریف میکنیم این کار انجام نمیشه ؟
یا روش دیگه ای برای تعریفش وجود داره ؟
من باید از DNS Server استفاده کنم ولی می خوام بدونم مگه ما تو kloxo که DNS تعریف میکنیم این کار انجام نمیشه ؟
یا روش دیگه ای برای تعریفش وجود داره ؟
سلام
من این سرویس رو راه اندازی کردم و برای استفاده کاربر باید به صورت دستی تو قسمت DNS کارت شبکه ip سرور رو ست کنه که بتونه ببینه سایت رو
الان میشه کاری کرد که به صورت اتوماتیک و بدون ست کردن دستی ip کاربر ببینه ؟
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
شبکه در سطح کل کشور هست و ما هم چندتا dns داریم
ip سرورت ثابت باشه یعنی به کارت شبکه روی سرورت ip دستی بده معمولا پیشفرض 127.0.0.1 هستش!
بعش تویه webmin یا روی kloxo قسمت تنظیمات DNS برای هدایت domain ات به سرور مورد نظرت باید همون ip کارت شبکت سرورت رو بهش بدی.
وسلام.نتیجه رو همین جا بزار متشکرم!یاعلی...
با توجه به باگ بسیار خطرناکه kloxo به تمام کاربران تاکید می شود از kloxo استفاده نکنند.
دوستان نرم افزاری تحت شبکه چرا برای بومی کردن این کنترول پنل های هاست کاری نمیکنید؟
یک کنترول پنل هاست ایرانی بزنید دیگه انجمن کنترول پنل هاست ایرانی شروع کنه!!!!
سیستم عاملش که از خانواده لینوکسی باشه هست خوب کنترول پنل هاست و بزنید دیگه؟؟؟؟؟
همه که دلال خارجی ها نمیشه باشن !!!!!از خودتون جذبه نشون بدید!!!!!!1 یا علی بگید و بسم الله.....
1 لینک برای توضیح بیشتر این باگ kloxo که گفتی بزار مختصات باگ رو ببینیم!!!
kloxo نشد دنیای open surce ویران نشده که از webmin استفاده کنید!یاعلی...
منم خواستم تو یک شبکه محلی دامنه وصل کنم به سرور.البته با ویندوز سرور۲۰۰۸و دامنه ملی.هرچی پیشبردم نشد حتی با ایپی ولید.کسی نیس اهنمایی کنه.ای کاش کی از دوستان که تخصص داره می اومد راه انداری کامل یک سرور لینوکس یا ویندوز کامل شرج میداد برای دامنه لوکال و دامنه اینترنت با ای پی ولید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)