با ssh میشه اکانت اف تی پی تعریف کرد ؟
برای اون محدودیت حجمی و اینا رو گذاشت مثل سی پنل ؟
سلام2- هر 45 روز باید 1 روز قطعی داشته باشید به خاطر عوض کردن آی پی dns و ست شدن آن و اعلام عوض شدن آی پی به ریسلری و یوزرها
این را من قبول ندارم
برای استفاده از نسخه تریال یک نکته باید همیشه یادمون باشه
همیشه رو سرور 2 ای پی تعریف کنیم
1 - یک ای پی برای خود سی پنل و ...
2 - یک ای پی به صورت اشتراکی برای سایتها
اینطوری نیازی ندارید که حتی یک روز هم قعطی داشته باشید تنها بعد از این 45 روز ای پی اصلی را تغییر میدید
مطمعاً هستی ؟؟3- حجم ایمیل در لاینسس تریال محدود هست 2 مگ هست و همه یوزر ها هی میگن ایمیلمون پر شد
این هم میشه برای آپلود از ftp استفاده یا ویرایش از طریق ssh و ...از لایسنس trial استفاده کنید سایت رو کامل بالا بیارید ، همه کارها رو انجام بدین ، طوری که دیگه نیاز به وارد شدن به cpanel نباشه .
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اگر نیازمند تغییرات نباشید , خیر نیازی نداریدپس نیازی به سی پنل ندارم اگر هم تموم شد میتونم با ssh همه ی کارهام رو انجام بدم.
80% کارها را میشه با ftp و ssh انجام داد
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامفکر میکنم اگر لایسنس تمام بشه تا چند روز http کار میکنه چند روز بعد خاموش بشه فکر کنم مطمئن نیستم
در صورتی که لاینسن باطل شود یا ...
از راههای دیگری هم می توان به بخشهایی دسترسی داشت
مثلاً از طریق لینک زیر :
می تونید به وب سرور LiteSpeed دسترسی داشته باشید یا مستقیم با پورت خودشکد:http://25.25.25.25:2086/cgi/lsws/index.php
به هر حال اگر به صورت تک نفره استفاده میکنید به بهترین گزینه و کم دردسترترین کار kloxo است
میخوام یه سری فایل اپلود کنم .و اونا رو در پوشه های مخصوص خودشون جا به جا کنم
و به یوزر هام از اف تی پی اکانت بدم تا دانلود کند همین
این نیاز به چی داره که نسبتا رایگان باشه
يه پلسك واست نصب ميكنم ماه كرك شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)