بنده یکی از همکاران شما در بخش پشتیبانی ایران سرور هستم.
به دستور مدیریت من تمام ارسالهایی که در این تاپیک وجود داشت رو بدقت مرور کردم، خیلی از این بابت خوشحال هستم که توانستیم رضایت مشتریان خود را جلب کنیم.
جناب آقا یا خانم abasi با تشکر از زمانی که شما برای بررسی و تحلیل بخشهای مختلف ایران سرور و سایتهای مجموعهی ما گذاشتید، همکاران بخش پیگیری مشتریان منتقل شده به ایران سرور، با تک تک نمایندگان و مشتریان کلان میهن نیک تماس داشته اند، ولی تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر نارضایتی در رابطه با انتقال وجود نداشته و در صورت نیاز به راهنمایی نیز بسرعت بررسی شده است. همچنین ما همه روزه در حال تماس با مشتریان بصورت رندم هستیم تا بتوانیم با راهنمایی های خود مشکلات احتمالی تمام کاربران را برطرف نماییم و آنها را از خدمات جدید و اخبار شرکت آگاه سازیم. شما نیز در صورتی که با مشکل خاصی مواجه هستید میتوانید با ما بصورت مستقیم در تماس باشید(05117673600)، همچنین توجه نمایید که اعلام مستقیم مشکلات به ما باعث تسریع در رفع و پیگیری آنها میشود.
همانطور که مطلع هستید، گرین وب یک مجموعه ایرانی-کانادایی است و ایران سرور تنها یکی از شاخههای این شرکت میباشد. ایران سرور قصد دارد، تبدیل به یک سرویس دهندهی خدمات میزبانی بصورت بین المللی در خاورمیانه گردد. همچنین ما علی رقم داشتن امکانات دفتری در تهران با توجه به وجود بارگاه ملکوتی حضرت رضا و امکانات موجود شهر مقدس مشهد از جمله وجود برق پایدار از چند پست مختلف کشور، هزینه های پایین سیستم اداری، بالا بودن تعداد نیرو متخصص و متعهد آی تی، استقبال و همکاری نزدیک ارگانهای ذیربط ، در راستای پروژهی ملی کریدور فناوری اطلاعات شرق کشور، پس از کارشناسی های انجام شده شهر مشهد را بعنوان پایگاه مرکزی خود برگزیدیم. ایران سرور در حال برنامه ریزی برای گسترش حوزه فعالیت خود با چشم انداز ارایه خدمات هاستینگ در قالب دیتاسنتری با سطح کیفی بین المللی و نمونه در کشور میباشد و در حال آموزش پرسنل جدید خود ، از دانش آموختگان دانشگاه های مشهد بوده و بزودی اخبار جدیدی از دیگر شرکتهای هاستینگ واگذار شده به ایران سرور منتشر خواهد شد و عزیزانی هم که تمایل به فعالیت در این حوزه را دارند و یا مدیریت مجموعه های کوچک هاستینگ را بعهده دارند میتوانند بصورت نمایندگی با درآمدی فراتر از یک مجموعه کوچک هاستینگ با ما همکاری نمایند ضمن اینکه کلیه حق و حقوق قانونی این عزیزان نیز حفظ خواهد شد.
تشکر از تمام کاربرانی که در این تاپیک پست ارسال کردند.