پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
حالا که بحثش اومد وسط منم یه سوالی دارم :دی
وقتی که سایت ف ی ل شد ، نمیشه یه ساب دامین زد و قبلی رو ریدایرکت کرد رو جدیده ؟ یا کلا قبلی رو حذف کنیم و بیاریم رو ساب دامین جدید..
چون اینطوری که هر هفته دامین جدید بگیریم که الکسایی در کار نیست و همه چی پر پر![]()
سابدامین میتونید بزنید ولی قبلی رو نمیتونید ریدایرکت کنید رو جدیده چون وقتی کاربر آدرس قبلی رو بزنه صفحه معروف باز میشه و باقی ماجرااگر سابدامین برنید باید موقع ساختش آدرس رو ریشه (root) هاستتون بزنید بعد کار دیگه ای لام نیست (فکر کنما) و وقتی کاربر آدرس سابدامین رو بزنه دقیقاً مثله این میمونه که آدرس اصلی زو زده
سابدامین بله بهتره هم از حیث رتبه الکسا و هم $
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
دوست عزیز ، با سایت موزیک دیگه نمیتونی زیاد درآمد کسب کنید ، چون الان چند تا سایت شاخ هستن ، که ملت از اونا استفاده میکنن تا بیای معروفش کنی کلی وقت و هزینه باید صرف کنی
سایت های معروف الان با بعضی خواننده ها کار میکنن که اول موزیکشون رو سایت اونا بیاد و بعد رو سایت های دیگه پخش بشه .
یکی از دوستای من الان چند وقته داره کار میکنه حداقل 2 هفته ای یه دامین سفارش میده و ی پ ی ا ن فری هم میدم با این حال هنوز زیاد تبلیغ نگرفته .
تازه چند وقت پیش تو یکی از سایت های خبری خوندم که مدیران سایت های غیراخلاقی و موزیک تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند
حالا دیگه نظر خودتون هست ، موفق باشید
آره بحث شیرین $ هم هست :دی
فقط یه معضلی که هست اینه که شاید کاربر بخواد با چیز میز ادرس قبلی رو باز کنه؛ اونوقت باید با صفحه خالی روبرو بشه ! این بد نیست واسه سایت ؟ نظرتون چیه ؟
یه هاست دانلود با یه میزبانی با چند تا دومین ماهی میشه نهایت ۴۰ هزار تومان
اگه خوب کار بشه فکر کنم تو ۳ ماه بیاد بالا (بازدید ۳۰ هزار)
ادمین هم خواستید در خدمتیم تو چند تا سایت موزیک ادمین بودم.
دومین رو ریدیکت میکنن چون robotهای گوگل به آدرس جدید بیاد تا زود تر ایندکس شه
اما به نظر من باید آدرس اولی رو بذارید باشه و ریدیکت نکنید.
به نظر من بی خیال سایت م و زیک شو چون سیستم فیل تریاسیون قوی هست و سریع روباتهای اونها پیدا می کنند و فیل تر میشی
ضمنا مثل قبل هم نیست که بیایی با عدد دامینت را سری کنی چون به صورت نرم افزاری تمام سریها و سابدامینهات را ***** می کنن(البته بعد از چند بار فیل کردن)
اگر پشتکارت خوبه و میتونی با یأس اول کار بسازی و توان ارائه یک چیز جدید رو داری(موزیـک جهانی) مطمئناً کارت خوب پیش میره، فقط یادت باشه، مثل اون سایتهای معروف نباش، سعی بکن نو باشی...
پیشنهاد من، یک سرور مجازی برای کارهای جانبی + یکهاست برای میزبانی سایت و یک سرور(مجازی/اختصاصی) برای بخش دانلود هست...
لازمه ذکر کنم که تاپیک و بحث اصلی در مورد جناب aghaee بود . که من یه سوالاتی پرسیدم این وسط
سوء تفاهم نشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)