دوستان شما لطف دارید ولی انگار ایشون با من مشکل دارن !!! یا با خودشونمن وقتی دکمه تشکر رو میزنم که از حرف کسی خوشم بیاد هرکسی یه عقیده ای داره
نداره
در ضمن بازم در جواب افراهاست جان
من نمیدونم شما چرا این طوری حرف میزنی هنوز سر اون خرید فروش قالب با من لج هستی؟
دوست من من دیدم تگ img تو امضا بسته هست
من پرسیدم جواب دادن دستشم هم درد نکنهبعد دیم یکی از کاربرا عکس گزاشته تو امضا پرسیدم جواب ندادن! بعد خودم ذفتن یک تستی کردم تا عکس امضای بنده رو دیدم بهم اخطار دادن که سریع بردارید منم برداشتم بعد فلان کاربر رو بهشون گفتم بازم به کاربر مربوطه اخطار دادن من مشکلی ندیدم دیدم داره قانون این طوری نقض میشه من و سایرین نتونیم عکس بزاریم!!
به هر حال اینجا من دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون از مسیر بحث خارج میشه شک و شبهه ای بود پیغام بازیدید کننده هم بپرسید جواب میدم
ممنون از شما سبز هاستینگ![]()
![]()

من وقتی دکمه تشکر رو میزنم که از حرف کسی خوشم بیاد هرکسی یه عقیده ای داره
نداره
در ضمن بازم در جواب افراهاست جان
من نمیدونم شما چرا این طوری حرف میزنی هنوز سر اون خرید فروش قالب با من لج هستی؟
دوست من من دیدم تگ img تو امضا بسته هست
بعد دیم یکی از کاربرا عکس گزاشته تو امضا پرسیدم جواب ندادن! بعد خودم ذفتن یک تستی کردم تا عکس امضای بنده رو دیدم بهم اخطار دادن که سریع بردارید منم برداشتم بعد فلان کاربر رو بهشون گفتم بازم به کاربر مربوطه اخطار دادن من مشکلی ندیدم دیدم داره قانون این طوری نقض میشه من و سایرین نتونیم عکس بزاریم!!
به هر حال اینجا من دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون از مسیر بحث خارج میشه شک و شبهه ای بود پیغام بازیدید کننده هم بپرسید جواب میدم