نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 83

موضوع: ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Techno Pars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    13
    تشکر تشکر شده 
    322
    تشکر شده در
    246 پست

پیش فرض پاسخ : ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

من هنوز هم میگم تمام کارت ها چه ویزا و چه مستر نیاز به حساب بانکی دارند.(به جز هدیه ها و پریپیدها)
    دبیت ها که در حقیقت پول داخل حساب را خرج می کنی و کردیت ها را هم که از اعتبار.
    اعتبار را بدون سرمایه و حساب بانکی معتبر و فیش حقوقی و چک برگشتی که نمی دهند.پس یه جورایی داشتند کردیت مستلزم حساب با پوینت عالی هست.
    کردیت کارت من هم کارمزد نداره.اما همه ی دبیت هام برای دریافت در خارج از کشور کویت کارمزد دارند.شما وقتی کردیت توی پی پال اد کردید و از کردیت با پی پال پرداخت کردید،کارمزدی پی پال کم نمیکنه؟

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : ويزا كارت بين المللي شركت تجارت الكترونيك پارسيان

نقل قول نوشته اصلی توسط Techno Pars نمایش پست ها
    من هنوز هم میگم تمام کارت ها چه ویزا و چه مستر نیاز به حساب بانکی دارند.(به جز هدیه ها و پریپیدها)
    دبیت ها که در حقیقت پول داخل حساب را خرج می کنی و کردیت ها را هم که از اعتبار.
    اعتبار را بدون سرمایه و حساب بانکی معتبر و فیش حقوقی و چک برگشتی که نمی دهند.پس یه جورایی داشتند کردیت مستلزم حساب با پوینت عالی هست.
    کردیت کارت من هم کارمزد نداره.اما همه ی دبیت هام برای دریافت در خارج از کشور کویت کارمزد دارند.شما وقتی کردیت توی پی پال اد کردید و از کردیت با پی پال پرداخت کردید،کارمزدی پی پال کم نمیکنه؟
    برای گرفتن کردیت کارت در خارج از " کویت " شما نیاز به این چیزا نداری! اینجا سیستم هست به اسم Credit Ranking Score که تمام مشخصات شما رو داره. حتما هم نباید حساب داشته باشی یا حساب پُر و پیمون داشته باشید.
    شما اگر پول آب برق تلفن گاز اینترنت موبایل رو به موقع پرداخت کنید براتون پون مثبت در نظر گرفته میشود. بانک با استفاده از این سیستم Score شما رو بدست میاره اگر از اون حد بالاتر بود بهتون میده اگه پایین تر بود نمیده. تموم شده رفت.
    شما با همون کردیت کارتت برو از ATM پول بگیر ببین چقدر کارمزد داره! 12 تا 15 درصد مبلغی که گرفتی اضافه میشه و باید برگردوندید! فرقی هم نداره کدوم ATM . شما باهاش پول نقد نمیتونید بگیرید.
    من کاری به پی پال ندارم اون یه سایت هست و بسته به سیاستهاش شارژ میکنه.
    من توسط مرچنت از سایتهای یورو دلار خرید کردم. از آمریکا خرید کردم. ولی کارمزد بهم نخورده فقط یک پوند هزنیه تبدیل خورده.(با دبیت کارت)
    داشتم میرفتم ایران تو فردوگاه دوبی از چند مغازه مخلتف با Debit کارت خرید کردم کارمزد کم نکرد. تو فرودگاه ترکیه همین شکل.

پس این دلیلی نمیشه که اگه تو " کویت " این شکلی هست بقیه جاهای دنیا هم همین شکلی باشه!
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

3. تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)