-
June 18th, 2011, 21:17
عضو انجمن
پاسخ : لایسنس سی پنل

نوشته اصلی توسط
taghikhani
یه مقدار بیشتر از 15 ثانیه شدا. آماده نشد؟
بعد از پرداختتون به ما اعلام کردید؟! چون کارت به کارت کردید باید حتما به ما اعلام کنید! یک ایمیل به همراه مشخصات پرداخت به account(at)almahost.co.uk ارسال کنید.
در ضمن دوستان زیادی از ما لایسنس دارید میدوند سرعت عمل ما را...!!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
-
June 18th, 2011 21:17
# ADS
-
June 18th, 2011, 21:21
عضو دائم
بعد از پرداختتون به ما اعلام کردید؟! چون کارت به کارت کردید باید حتما به ما اعلام کنید! یک ایمیل به همراه مشخصات پرداخت به account(at)almahost.co.uk ارسال کنید.
موفق باشید
سلام
جناب تقی خانی نمی دونم الان خود مصطفی داره جواب تاپیک را میده یا همکارانشون ولی خیالتون راحت باشه
هم کارشون درسته هم به اصول اخلاقی در کارشون پایبند هستن و انتخاب درستی کردید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2011, 21:58

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
موفق باشید
بحث اعتماد نیست، بحث سرعته. بعد از دریافت شماره کارت من بلافاصله همون ایمیل رو پاسخ دادم و اعلام کردم که واریز شد.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
June 18th, 2011, 22:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
بحث اعتماد نیست، بحث سرعته. بعد از دریافت شماره کارت من بلافاصله همون ایمیل رو پاسخ دادم و اعلام کردم که واریز شد.
باسلام
بله بحث سرعت است. اگر دقت میکردید اون ایمیل از noreply برای شما آماده بود. شما باید با ارسال تیکت میگفتید!
حالا بگذریم.
متاسفانه آی پی شما توسط سایت cpanel.net بلاک شده است. ما درخواست باز شدن آی پی رو دادیم ببینم اعمال میشه یانه.
شما قبل از خرید بهتر بود ذکر میکردید که لایسنس شما توسط cpanel.net باطل شده است.
منتظر باشید تا به شما خبر بدهیم.
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
-
-
June 18th, 2011, 22:39

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
باسلام
بله بحث سرعت است. اگر دقت میکردید اون ایمیل از noreply برای شما آماده بود. شما باید با ارسال تیکت میگفتید!
حالا بگذریم.
متاسفانه آی پی شما توسط سایت cpanel.net بلاک شده است. ما درخواست باز شدن آی پی رو دادیم ببینم اعمال میشه یانه.
شما قبل از خرید بهتر بود ذکر میکردید که لایسنس شما توسط cpanel.net باطل شده است.
منتظر باشید تا به شما خبر بدهیم.
موفق باشید
من اطلاعی از بلاک شدن نداشتم. دیتاسنتر این ماه به من گفت دیگه لایسنس سی پنل نمیفروشیم.
اگر دیدید مشکلی هست بفرمایید آی پی رو عوض کنم. البته اگر نشه بهتره.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
June 18th, 2011, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
من اطلاعی از بلاک شدن نداشتم. دیتاسنتر این ماه به من گفت دیگه لایسنس سی پنل نمیفروشیم.
اگر دیدید مشکلی هست بفرمایید آی پی رو عوض کنم. البته اگر نشه بهتره.
باسلام
بله لایسنس توسط خود cpanel.net بلاک شده است.
اگر مایل هستید آی پی جدید بدهید تا لایسنس فعال شود.(به بخش پشتیبانی ارسال کنید)
موفق باشید.
تنها راه ارتباطی با من:
-