این تاپیک به خاطر دفاع از هانوفر آی تی زده نشده دوست گرامی .
اولا توی چت شما مشخص هستش که شما نوشتید که آپگرید میکنید و مشکل حل میشه و با اینکه اونها تاکید کردند که هکر ممکنه فایل خودش رو آپلود کرده باشه باز شما اصرار کردید که با آپدیت مشکل حل میشه و الان توی همین پست حرف دیگه ای میزنید ! اینجا :
دوما که شما اصلا از اونها نخواستید که بک آپتون رو بهتون بدند ! و البته هاستینگ به شما گفته بود که فولدر PubHtml باید پاک بشه و این هیچ آسیبی به اطلاعات شما نمیزنه - یک داستانی هم در همین مورد هست براتون پایین تر میگم .منظور من از آپديت اين نبود كه دوست عزيز من هم از پشت كوه نيومدم كه ندونم شل روي هاست ريخته ، اين حق من هست كه بك آپ حتي آلوده هم داشته باشم تا نسبت به آپديت نسخه اقدام كنم ؟!!
سوما که شما جوملای 1.5.20 استفاده کردید و فقط کافیه یک سرچ کوچولو بزنید ببینید که اسکریپت شما Exploit داره در حد تیم ملی ! و شما توی چتتون مدعی شده بودید که سرور مشکل امنیتی داره و شما توسعه دهنده هستید و اینکاره هستید و 1000 تا سایت راه انداختید و اصلا قبول نداشتید که اسکریپت شما مشکل داره !
و اما داستان من :
من یک سایتی با E107 راه انداخته بودم و میزبانم هم HostGator بود ، یعنی میزبان من دیگه ایرانی نبود که بخواید بگید آی بیسوادند و فلانند و بهمانند .
از اونجایی که من در این زمینه ها خیلی ترسو هستم ! هر روز خودم از تمام سایتهام بک آپ میگیرم (فول بک آپ) و بایگانی میکنم ، تا حالا شده 100 تا بلوری 25 گیگی .
یک هکری به نام ماما کسپر زد و سایت ما رو هک کرد ، ایراد از E107 نسخه 0.7.15 بود ، هاست گیتور درجا اکانت من رو ساسپند کرده بود چونکه طرف شل آپلود کرده بود . وقتی که من باهاشون تماس گرفتم بهم گفتند فایلهات رو باید پاک کنی ، من گفتم شما بک آپ ندارید - گفتند وظیفه ی ما نیست که حواسمون به امنیت اسکریپت تو باشه - اگر مشکل از طرف ما بود بک آپ رو برات ریستور میکنیم .
من بک آپ یک هفته قبلش رو داشتم - برای طرف میل کردم و اون بررسی کرد گفت اینها مشکل نداره ولی اسکریپتت همون قبلی هست و حفره داره (فایل Contact.php) اینطوری شد که من کلا فایل رو پاک کردم و سایتم رو برگردوندم .
کل داستان اینه که سرویس دهنده های خارجی خیلی روراست به شما میگن مشکل اسکریپتت به ما ربطی نداره ! و در حقیقت هم این وظیفه خود شماست که از سایتتون همیشه یک بک آپ داشته باشید چرا که اصلا ممکنه یک بلایی سر دیتا سنتر بیاد ، اون موقع میخواید چه کار کنید ؟