-
June 17th, 2011, 03:24
عضو انجمن
پاسخ : سوال درباره دیتاسنتر خوب (بدون حاشیه)

نوشته اصلی توسط
HugeServer
بنده تجربه شخصی داشتم.
شما از کدام location سرور داشتید؟
سرویس اختصاصی دنور
سرویس مجازی شیکاگو...
شیکاگو قدری مشکل داشت...
امّا دنور، بنده مشاهده نکردم...
از جمهوری چک فقط سرویس نداشتم، یحتمل در آینده بسیار نزدیک تست خواهم کرد(با قدری ترس و لرزش!).
-
-
June 17th, 2011 03:24
# ADS
-
June 17th, 2011, 03:36
فونیکس و آی وب هم من داشتم خوب بود.
-
-
June 17th, 2011, 09:52
عضو انجمن
توی اروپا دیتاسنتر خوب کم نیست ...
SmarDC که سرور می تونی از Serverboost.com بگیری
Netrouting.nl
swiftway.co.uk
poundhost.com
rapidswitch.com
من جدود 7 ساله کارم هاستینگه و از تمام این جاهایی که گفتم سرور داشتم.بهترینش اولی و چهارمی بودند (برطبق تجربه خودم)
-
-
June 17th, 2011, 11:05
عضو انجمن
در کل بگم دیتا سنتر بد نداریم !! همه سرویس دهنده ها سعی دارن با ارائه خدمات بهتر مشتری بیشتری داشته باشن و با این حال هر دیتا سنتری معایب و مزیت هایی داره . در مورد تمام دیتا سنتر ها تو فروم بحث شده و باید بگم که بهتری همشون رو بخونی یا اگه دیتا سنتری مد نظرت هستش فقط دنبال تحقیق در مورد اون کن.
من فقط میتونم در مورد دیتا سنتر هایی که کار کردم نظر بدم .
خوب اون هایی که تو امضا من میبینی و چند تا دیگه بودن حذف کردم . با همه این ها کار کردم .
مثلا هتزنراز نظر اپتایم و قیمت و کیفیت عالیه ولی واسه سایت دانلود یا سایتی که بالای 10 تر مصرف کنه به صرفه نیست.
ایکیونیکس : پورت قوی داره و جون میده واست سایت هایی که پهنای باند زیاد دارن
و....
در مورد اپتایم هم تا 99% تضمین می شن.
مثلا iweb یا Xlhost خوب هستن ولی من کار نکردم و چون پورت 1 نداره و پهنای باند رو گرون میده به درد من و مشتریام نمیخوره .
اول ببین سرور واسه چه کاری میخوایی بعد ...
ویرایش توسط iNicz.Com : June 17th, 2011 در ساعت 11:37
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2011, 11:33

نوشته اصلی توسط
Techno Pars
توی اروپا دیتاسنتر خوب کم نیست ...
SmarDC که سرور می تونی از Serverboost.com بگیری
Netrouting.nl
swiftway.co.uk
poundhost.com
rapidswitch.com
من جدود 7 ساله کارم هاستینگه و از تمام این جاهایی که گفتم سرور داشتم.بهترینش اولی و چهارمی بودند (برطبق تجربه خودم)
SmarDC رو همه جوره تایید می کنم ، به خصوص برای ایرانی ها .
724server نماینده رسمی serverboost در ایران
-
-
June 17th, 2011, 11:39
من leaseweb رو پیشنهاد میکنم . هم وارز هست و هم اینکه بدون حاشیه است .
-
-
June 17th, 2011, 11:41

نوشته اصلی توسط
sibs
من leaseweb رو پیشنهاد میکنم . هم وارز هست و هم اینکه بدون حاشیه است .
leaseweb به هیچ وجه وارز نیست
-
-
June 17th, 2011, 11:51
leaseweb وارز نیست اما اگر کسی اصرار به داشتن سرور از leaseweb داره و به سرور وارز نیاز داره از اینجا بگیره : RackEdge - Cutting Edge Internet Services
کاری با هیچ چیز ندارن با وجود اینه روی leaseweb هستند از خود leaseweb خیلی سرور ارزون تر حساب می کنند و محتویات سرور رو برسی نمی کنند . ولی فقط سرور رو تحویل می دهند ، تقریبا پشتیبانی اصلا ندارند .
724server نماینده رسمی serverboost در ایران
-
-
June 17th, 2011, 12:05

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
در کل بگم دیتا سنتر بد نداریم !! همه سرویس دهنده ها سعی دارن با ارائه خدمات بهتر مشتری بیشتری داشته باشن و با این حال هر دیتا سنتری معایب و مزیت هایی داره . در مورد تمام دیتا سنتر ها تو فروم بحث شده و باید بگم که بهتری همشون رو بخونی یا اگه دیتا سنتری مد نظرت هستش فقط دنبال تحقیق در مورد اون کن.
من فقط میتونم در مورد دیتا سنتر هایی که کار کردم نظر بدم .
خوب اون هایی که تو امضا من میبینی و چند تا دیگه بودن حذف کردم . با همه این ها کار کردم .
مثلا هتزنراز نظر اپتایم و قیمت و کیفیت عالیه ولی واسه سایت دانلود یا سایتی که بالای 10 تر مصرف کنه به صرفه نیست.
ایکیونیکس : پورت قوی داره و جون میده واست سایت هایی که پهنای باند زیاد دارن
و....
در مورد اپتایم هم تا 99% تضمین می شن.
مثلا iweb یا Xlhost خوب هستن ولی من کار نکردم و چون پورت 1 نداره و پهنای باند رو گرون میده به درد من و مشتریام نمیخوره .
اول ببین سرور واسه چه کاری میخوایی بعد ...
ممنون از راهنماییتون
میخوام کیفیتش و پرتش عالی باشه همینطور هم آپتایم + سایت های موزیک و سایت های دیگه هم روش مشکلی نداشته باشن
هتزنر منم شنیدم عالی هست فقط تا 5 ترابایت پهنا رو ساپرت میکنه که هر 1 ترابایت اضافی هم 11 تومن میگیره
از نظر شما فقط مشکلش پهنا هست ؟ اگر پهنا فقط باشه مشکلی نیست آدم میخره خب می ارزه 
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
راستی پرت هتزنر هم قوی هست درسته ؟
-
-
June 17th, 2011, 12:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tofanweb
ممنون از راهنماییتون
میخوام کیفیتش و پرتش عالی باشه همینطور هم آپتایم + سایت های موزیک و سایت های دیگه هم روش مشکلی نداشته باشن
هتزنر منم شنیدم عالی هست فقط تا 5 ترابایت پهنا رو ساپرت میکنه که هر 1 ترابایت اضافی هم 11 تومن میگیره
از نظر شما فقط مشکلش پهنا هست ؟ اگر پهنا فقط باشه مشکلی نیست آدم میخره خب می ارزه

---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
راستی پرت هتزنر هم قوی هست درسته ؟
درصورتی که پورت 1 گیگ و پهنای بالا میخواید بهتون Equinix سوئیس رو پشنهاد میدم...مجموعه دیتا سنترهای قوی هستند و خودشون تامیین کننده پهنای باند هستند.
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید