-
June 16th, 2011, 19:54
سوال درباره دیتاسنتر خوب (بدون حاشیه)
سلام
دوستان این همه موضوعات و مطالب و سوالاتی مثل سوال من چه در همین فروم و چه درفروم های دیگه امروز دیدم اما اگر توهین به افراد نباشه همش الکی بود به جز چند تا نکته کوچیک که میشد از توشون فهمید
یا همه میومدن از سرور خودشون تعریف میکردن میگفتن بیا از ما بخر یا زیراب هم رو میزدن
خداوکیلی بدون تمام این کارا و بدون حاشیه بگید هرکسی که میدونه
که :
چه دیتاسنتری از لحاظ قیمت - آپتایم - پهنا - کیفیت
عالیههههههههه
؟
میخوام وارز باشه من درحال حاظر با دیتاسنتر گیگا دارم کار میکنم و عالیه اما روی سرعت تازگیا داره کم میاره به نظر من و سرورهایی که میشه خرید تا ارتقا داد خیلی گرون تر از چند جای دیگه که دیدم هست مثل :1und1.info و leaseweb.com
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
یکی کلا میگه آلمان خوبه یکی میگه هلند خوبه کلا معلوم نیست چی به چیه
-
-
June 16th, 2011 19:54
# ADS
-
June 16th, 2011, 20:02
پاسخ : سوال درباره دیتاسنتر خوب (بدون حاشیه)
سافت لایر دیتاسنتر بسیار عالی هست ولی وارز نیست
نمیشه نظر داد بهترین دیتاسنتر فلان هست
-
تعداد تشکر ها از the_nic به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2011, 20:10
کلا اروپا وارز نیست ولی کشورهایی مثل سوئد ، جمهوری چک و هلند تا ازتون شکایت نشه ، با محتوی سرور کاری ندارند .
724server نماینده رسمی serverboost در ایران
-
تعداد تشکر ها از 724server به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2011, 20:15
1and1 که متاسفانه ایران توش تحریمه
-
-
June 16th, 2011, 20:21

نوشته اصلی توسط
724server
کلا اروپا وارز نیست ولی کشورهایی مثل سوئد ، جمهوری چک و هلند تا ازتون شکایت نشه ، با محتوی سرور کاری ندارند .
خب پس این چیه که بعضی ها میگن هلند کلا با whmcs نال شده مثلا کاری نداره چه شکایت بشه چه نشه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

نوشته اصلی توسط
easyvps.ir
1und1 که متاسفانه ایران توش تحریمه
خوبه دیتاسنترش؟ یکی از دوستان پیشنهاد داده
-
-
June 16th, 2011, 20:31
softlayer
leaseweb
webnx
singlehop
ovh
iweb
-
-
June 16th, 2011, 20:36

نوشته اصلی توسط
tofanweb
خب پس این چیه که بعضی ها میگن هلند کلا با whmcs نال شده مثلا کاری نداره چه شکایت بشه چه نشه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
خوبه دیتاسنترش؟ یکی از دوستان پیشنهاد داده
اصلا این طور نیست که کاری نداشته باشه ، چند نکته وجود داره :
1- معمولا تا سایتتون بازدید بالایی نداشته باشه ازتون شکایت نمی شه ولی به تجربه بعضی از اسکریپت ها مثل vbulletin حتی اگر بازدید هم نداشته باشین شکایت می کنه .
2- فرق کشورهایی که گفتم با بقیه دیتاسنتر ها اینه که شما بعد از شکایت سرورت بسته نمی شه و فقط ازت می خوان که برنامه نال شدخ رو برداری .
الان با وجود اینکه تمام آی پی های ما به نام خودمون و تمام شکایات هم به دست خودمون می رسه ولی اگر شکایت بشه باید فایل هایی که شکایت شده ازش رو بردارین .
-
-
June 16th, 2011, 21:50
من شنیدم دیتاسنر worldstream هم عالیه یاهاشون صحبت کردم به صورت آنلاین درباره وارز اینا هم پرسیدم گفتند اصلا هاست های هلند هرکسی میگه وارزه دروغ گفتن هیچ کجا کپی رایت باز نیست چون اون وقت میشه ضد آمریکا و یا کشورهای دیگه و تحریم و ... میشن و تو کشور خودشون هم جریمه میشن برای همین این کارو نمیکنن با توجه به این که اکثر اسکریپتها که نال میشه و روی هاست قرار میگیره مال امریکا هست
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
من قیمت های worldstream هم دیدم عالی بود هرگیگ رم اضافی هم که دنبالش بودم پرسیدم گفتن ماهانه
7.5 یورو درصورتی که همین گیگا هر 128 رم رو دوروبره 10 تا 12 تومن به واحد پول ما میدونم حساب میکنه البته همیشگی ولی به درد نمیخوره دیگه
-
-
June 16th, 2011, 21:54
worldstream جدیدا قیمتاشو خیلی آورده پایین که دلیلش رو از یکی از دوستان توی هلند پرسیدم و اینجوری جواب داد :
Worldstream has built up such a bad name in the past couple of years and had to remove many malicious customers from their network where they now seem to have a huge overstock.
This is apparently the only way how they are able to sell servers.
خلاصه اینکه مشتریای خیلی زیادی رو از دست دادن و سرورهای زیادی الان بیکار دارن و اینجوری قیمت دادن تنها راه فروششون هست .
-
-
June 16th, 2011, 22:03

نوشته اصلی توسط
724server
worldstream جدیدا قیمتاشو خیلی آورده پایین که دلیلش رو از یکی از دوستان توی هلند پرسیدم و اینجوری جواب داد :
Worldstream has built up such a bad name in the past couple of years and had to remove many malicious customers from their network where they now seem to have a huge overstock.
This is apparently the only way how they are able to sell servers.
خلاصه اینکه مشتریای خیلی زیادی رو از دست دادن و سرورهای زیادی الان بیکار دارن و اینجوری قیمت دادن تنها راه فروششون هست .
خب تو این متن داره میگه به خاطر کاری که اونا نکردن مشتریشون پریده خب بعدا هم ممکنه پس قیمت بره بالا دیگه
حالا با این اوصاف از نظر شما یا دوستانی که دارن با این دیتاسنتر کار میکنن خوبه؟ به پای بقیه میرسه ؟
-