نوشته اصلی توسط
persian.developer
وقتی که سرور کاملا بالا هست چرا باید بک آپ گیری مشکل داشته باشه؟!
شما خودتون هم متوجه هستید هر زمانی که پاسخ منطقی رو دریافت میکنید از شاخه ای به شاخه دیگر می پرید و موضوع جدیدی رو عنوان می کنید؟
علت اینکه Backup گیری در VPS ایشون مشکل داشته احتمالاً به دلیل فروش بیش از حد بوده به طوری که بارها از 2 ماه قبل از ماجرا به ایشون تذکر داده شده بود که باید نسبت به انتقال به سرور اختصاصی اقدام کنند ولی ایشون ظاهراً اهمیتی نمی دادند!
البته من در اون زمان VPS ایشون رو چک نکردم، ولی چیزی که از VPS ایشون یادم میاد این بود که فشار بسیار بالایی بر روی سرور میاورد و تقریبا همیشه Out of memory بود!
نتیجه فروش به صورت Overselling همینه!
اگر دقتی به مطالب مطرح شده در پرشین تولز بکنید ( http://forum.persiantools.com/t113340-page5.html ) با پست های زیر روبرو خواهید شد :
کد:
خوب هرچقدر پول بدیم آش میخوریم دیگه. یه سایت رو به صورت موقت بردم رو سرور ایشون الان مدت هاست دان شده و خبری هم از ایشون نیست. سایت خودش هم که تعطیله!
یه کم احساس مسئولیت بد نیست. وقتی شما یک پلان یک ساله میفروشی به مدت یک سال باید پاسخگو باشی. احتمالا از اول به اینجای قضیه فکر نکرده بودی.
لا اقل یه فکری بکن بتونم دیتابیس سایت قبلی رو بگیرم تا انتقالش بدم جای دیگه.
کد:
آخه قربونت شما دیگه چرا !! با این همه تجربه . ایشون انسان خوبی هم باشن اصلا کاری به این چیزا نداریم ولی دیگه مشخصه دیگه 2500 ماهی !! عاقلانست؟!!! اونم ریسلری؟!
کد:
من از روز اول فعاليت ايشون ؛ ادبياتي كه توي پست هاشون استفاده مي كردند ؛ اسمايلي هاي نامتعارفشون ميون نوشته هاشون (!) اطلاعات فني بسيار پايينشون و... فهميدم كارشون يقينا مورد پيدا خواهد كرد !
ولي خوب ؛ از كاربرهاي حرفه اي واقعا بعيده كه جذب ايشون بشن !
بي راه نگفتند هيچ ارزوني اي بي دليل نيست ! خودم 4 سال پيش چنان ضربه اين از پرشين وب خوردم كه ديگه پشت دستم رو داغ كردم سراغ هاست ارزون برم !
کد:
خدا رو شکر من از این هاست نگرفتم . آحه اگه به اول تاپیک مراجعه کنین اونقدر دوستان خوب انجمن از ایشون تعریف کردن که آدم شک میکنه .
ولی ایشالا پشت دستمون رو داغ بذاریم هممون تا از هاستینگی که جای ثابت نداره و شرکت ثبت شده نداره و حداقل یک سال سابقه مفید نداره هاست نخریم .
فکر کنم همین مطالب که از فوروم پرشین تولز کپی شده گواه گفته های بنده باشه!