با سلام
من روی وی پی اسم virtualminنصب کردم با استفاده از پیوتی اما وقتی آدرس ip:10000 را می زنم بالا نمیاد در حالی که با موفقیت نصب شد مشکلش چیه؟باتشکر
با سلام
من روی وی پی اسم virtualminنصب کردم با استفاده از پیوتی اما وقتی آدرس ip:10000 را می زنم بالا نمیاد در حالی که با موفقیت نصب شد مشکلش چیه؟باتشکر
service virtualmin start
اینا بزنید مجدد تست کنید
selinux هم غیر فعال کنید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
از پاسختون ممنونم اون دستوری که نوشتید مال ssh هست؟ در ضمن چطور از طریق پیوتی اونی که گفتید را غیر فعال کنم؟باز م ممنون
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
-bash: /bin/egrep: Cannot allocate memory
-bash: fork: Cannot allocate memory
-bash-3.2# service virtualmin start
virtualmin: unrecognized service
این ارور را داد در ضمن اونی که گفتید را چطور از طریق پیوتی غیرفعال کنم؟
در ssh زنید setup قسمت فایوال سیتینگ
اگر نداشت
کد HTML:echo 0 >/selinux/enforce
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
وقتی وارد پیوتی میشم این ارور رو میده و اصلا اجازه اجرای دستور نمیده
-bash: /bin/egrep: Cannot allocate memory
-bash: fork: Cannot allocate memory
آخرین بار هم که زدم اصلا وصل نشد حالا چیکار کنم؟
میزان رو سرور کم هست
یک بار ریبوت کنید ببنید حل میشه یا خیر
رم وی پی اس چقدره؟
ریبوت کردم فایده نداشت میزان رم 1000 مگابایت هست
نباید این مشکل را داشته باشه
با دستور top ببنید چه پروسسی بیشترین مقدار رم را اشغال کرده
از دوست عزیزم وطن میوزیک که دارن با صبر و حوصله کمک می کنند سپاس گذارم
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
مقدار رم فقط 200 مگ مصرف شده نمی دونم مشکلش چیه؟
وظیفه هست عزیزم
اگر حل نشد اطلاعات را پ/خ کنید چک کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)