من با دیتاسنترهای زیادی کار کردم ولی iweb آپتایم خیلی عالی داره
من تا بحال ندیدم آپتایم سرور از 100% بیاد پایین
ولی تو هلند و آلمان این مشکلو داشتم
دوستان خواهش ميكنم در مورد هتزنر جو نديد !
ما داريم استفاده ميكنيم با پرت 100 از لينك هلند شده 80 تا 90 مگابيت هم پرت رو پر كرديم.
در مورد سرور هم كانفيگ مورد نظر رو نفرموديد ؟ اگر به تعداد خواستيد. با تلفن يا چت انلاين سايت در ارتباط باشيد افر ميديم خدمتتون. محدوديت ايپي هم نداريم
موفق باشيد
ویرایش توسط NiceIran.net : June 14th, 2011 در ساعت 16:24
من می تونم این سرور رو به شما با قیمت 200000 تومان ماهیانه بدم :
از لحاظ ip هم محدودیت ندارید ، تمام ip ها به نام شرکت ما ثبت شده .
Quad Xeon E55046 GB RAM
500 GB HD
1 Gbit connection
25 TB data
اوللا online.net سرعت نتروکش برای خارج از فرانسه پایین هست و به غیر فرانسوی ها نمی ده ( پرداختشم بانکی هست ) ایناش برام مهم نبود فقط همون سرعت کم برای خارج از فرانسه باعث شد پشیمون شم .
هتزر هم بعضی بچه ها گفتن ترمینیت کرده چندتا از سروراشونو . ( نمی دونم برام عجیب بود )
OHV هم برای مجازی ساز بنظر مناسب نمی یاد اون هم با abuse های زیادش .
تا حالا فقط رو usa زوم کرده بودم . اروپا رو نمی دونم کدوم دیتاسنترها بدرد کار من ( مجازی سازی ) می خوره ..
به نام او ....
درمورد هتزنر هی کی گفته حالش بد بوده
هتزنر برای هاست اشتراکی محشره، برای مجازی سازی خیلی به صرفه نیست
در اروپا برای مجازی سازی اول لیز وب رو پیشنهاد می دم، دوم uk2.net، سوم هم redstation.com
ما هم مدتی با hetzner کار می کنیم و هیچ مشکلی هم نداشتیم. سرعت و آپ تایم خوب ( تا بحال قطعی نداشتیم ) و پشتیبانی هم معقوله. فقط از دیروز بعضی از بازدید کننده های سایت ها از خراسان خبر می دند که هیچ کدوم از سایت های روی سرور ویندوز و لینوکس ما رو نمی تونند ببیند. طبق ظواهر امر مشکل خارج از مجموعه hetzner هست.
ضمنا با hosteurope.de هم کار می کنم که سرویس خیلی خوبی میدند فقط مشتری جدید رو به سختی پذیرش می کنند
یکی از دیتا سنتر های آلمان رو انتخاب کنید آپتابم های نسبتا بالایی دارند و قیمت مناسب و پورتشونم سرعت خوبی داره!
دیتاسنتر leaseweb خوب هست هم دیتاسنترش در آلمان هم در هلند
در رابطه با نت دایرکت (leaseweb germany) باید بگم که از وقتی به leaseweb واگذار شده از همه لحاظ خوب شده
مشکلات نت دایرکت برای خیلی وقت پیش است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)