-
June 13th, 2011, 21:36
شروع كار با vps
درود ،
دوستان عزيز بنده تا الان با رسيلر به فروش هاست مي پرداختم كه همينك براي افزايش سطح كاري و افزايش دسترسي ها نياز دارم كه يك VPS تهيه نمايم ، اما به دليل اينكه در مورد VPS ها اطلاعات كافي ندارم خواستم از شما عزيزان يك راهنمايي به من بكنيد براي خريد VPS ، در مورد مجازي ساز ها و كلا سيستم هاش زياد چيزي نمي دونم ، و VPS از چه كشوري باشد بهتر است ؟
چون كار فروش هاست رو داريم فكر مي كنم كه منابع VPS اختصاصي باشد بهتر باشد ، من اين رو از جايي تو همين انجمن شنيدم و باز در موردش اطلاعات كافي ندارم ،
و اينكه فروش بيشتر و جذب كاربر با Cpanel هست يا DirectaDmin ?
من واقعا طي همين روز ها قصد خريد داشتم اما مي خواستم در موردش اطلاعاتم رو اول كافي كنم كه بعد مشتريانمون به مشكل بر نخورند .
البته VPS لينوكس مي خواستم نه ويدوز ، اگر شما به طور كل در مورد مجازي ساز ها و منابع و كلا نرم افزارهايي كه بايد نصب باشد براي من توضيحي بدهيد ممنونتان مي شوم ، از چند شركت پرسيدم اول گفتند كه چه نرم افزاري مي خواهيد نصب باشد ؟ من هم چون اطلاعاتي نداشتم نتونستم بيشتر پيش برم .
ممنون و متشكر از شما
-
-
June 13th, 2011 21:36
# ADS
-
June 13th, 2011, 22:18
عضو انجمن
پاسخ : شروع كار با vps
سوالاتتون خیلی کلی و جوابشون خیلی مفصل هستش !
در انجمن جستو جو کنید هست...
در مورد کنترل پنل، بیشتر کاربران به دنبال CPanel هستند و DA بیشتر برای کاهش هزینه، سرورهای داخل ایران و سرورهای دانلود بیشتر مورد استفاده قرار میگیره
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2011, 22:35
با سلام
تعداد سایت هایی که هاست کردین و میزان بازدید سایت ها رو اعلام کنید تا راحت تر بشه بهتون راهنمایی کنیم
منابع اختصاصی باشه بهتر هست
و مجازی ساز پیشنهادی VMware Esxi هست
مقدار منابع هم باید متناسب با تعدا هاست ها و میزان بازدید از سایت هاتون انتخاب کنین
سوالی بود بفرمایید
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
برای شروع هم بهتره از جایی سرویس تهیه کن که تو مشکلات یا کلا مسائل مربوطه کمکتون کنن
-
تعداد تشکر ها ازmamali5 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2011, 10:49
واقعا ممنون و متشكر از شما ، تعداد كه فعلا 15 تايي هست ، اما مطمئنا با خريد VPS يا VDS تعداد خيلي بالاتر از اين مي رود . ميزان بازديد الان زياد نيست ، اما فكر مي كنم چند سايتي هست كه بعدا مي زباني مي شوند كه بازديد روزانه 6-7 هزار تا را دارند ، اين مجازي ساز VMware Esxi به نظر شما بهتر است ؟ اين ها در سرعت و اين چيز ها فرق دارند ؟
من با يك شركت كه صحبت كردم مي گفتند كه شما مي توانيد در اول كار با پرداخت مثلا 80$ VPS خود رو Source كنيد (يه همچنين چيزي) در مورد اين نيز چيزي مي فرماييد .
و اين كه براي شروع ما چه نرم افزارهايي رو بايد نصب كنيم (براي كار هاستينگ) و آيا اين نرم افزارها رايگان هستند ؟
منابع اختصاصي منظورتون همون VDS است ؟ من از كجا بهم كه اين چيزي كه گرفتم منابع اختصاصي هست يا نه ، و پوزش كه سوالاتم زياد شدند ، كاركردن با پنل Cpanel براي مديريت VPS كار كرد سختي كه ندارد ؟
يك سري اطلاعاتي كه در اين جا مي بينم رو فكر مي كنم بايد كد هاي خاصي اجرا بشه ؟ مثلا chs كه شنيدم و يك سري كد هايي براي ResTart كردن و يك سري كارها كه با كد انجام مي دادند رو من بايد از كجا اين ها رو فرا بگيرم ؟
به نظر شما كدام ديتاسنتر و كدام كشور پينگ بهتري به ايران دارند ؟
واقعا خيلي خيلي ممنون هستم از شما .
-
-
June 14th, 2011, 14:27
دوستان من در مورد چيز پن ام (همچين چيزي ) اطلاعات مي خواستم ، اين چيست ؟ يا ميكروتك كه مي گن چي هست .
ممنون
-
-
March 8th, 2013, 00:03
عضو جدید
یه VPS مدیریت شده بگیر خلاص
VPSFA.COM
-