واقعا ممنون و متشكر از شما ، تعداد كه فعلا 15 تايي هست ، اما مطمئنا با خريد VPS يا VDS تعداد خيلي بالاتر از اين مي رود . ميزان بازديد الان زياد نيست ، اما فكر مي كنم چند سايتي هست كه بعدا مي زباني مي شوند كه بازديد روزانه 6-7 هزار تا را دارند ، اين مجازي ساز VMware Esxi به نظر شما بهتر است ؟ اين ها در سرعت و اين چيز ها فرق دارند ؟

من با يك شركت كه صحبت كردم مي گفتند كه شما مي توانيد در اول كار با پرداخت مثلا 80$ VPS خود رو Source كنيد (يه همچنين چيزي) در مورد اين نيز چيزي مي فرماييد .

و اين كه براي شروع ما چه نرم افزارهايي رو بايد نصب كنيم (براي كار هاستينگ) و آيا اين نرم افزارها رايگان هستند ؟

منابع اختصاصي منظورتون همون VDS است ؟ من از كجا بهم كه اين چيزي كه گرفتم منابع اختصاصي هست يا نه ، و پوزش كه سوالاتم زياد شدند ، كاركردن با پنل Cpanel براي مديريت VPS كار كرد سختي كه ندارد ؟‌
يك سري اطلاعاتي كه در اين جا مي بينم رو فكر مي كنم بايد كد هاي خاصي اجرا بشه ؟ مثلا chs كه شنيدم و يك سري كد هايي براي ResTart كردن و يك سري كارها كه با كد انجام مي دادند رو من بايد از كجا اين ها رو فرا بگيرم ؟

به نظر شما كدام ديتاسنتر و كدام كشور پينگ بهتري به ايران دارند ؟

واقعا خيلي خيلي ممنون هستم از شما .