سلام دوستان در این مورد نظر بدهید
من سرور دارم vps xen دیگر از cpanel خسته شدم قیمت بالا و تحریم های که برای ما دارد
پشنهادی بدهید کدام بهتر از نظر امکانات پشتبانگیری و ماژول و....
سلام دوستان در این مورد نظر بدهید
من سرور دارم vps xen دیگر از cpanel خسته شدم قیمت بالا و تحریم های که برای ما دارد
پشنهادی بدهید کدام بهتر از نظر امکانات پشتبانگیری و ماژول و....
سلام دوست عزیز ، حرف شما کاملا صحیح است . منتها با این حال هنوز Cpanel ارزشش بیشتره
بازم بستگی به نظر و سلیقه خودتون داره Direct Admin هم خوبـــه !
موفق باشید
Plesk خوب نیست، افتضاحه!
cpanel :عالی
direct admin :خوب
plesk : آشغال ترین کنترل پنل دنیا (نظر شخصی من)
spanel خیلی خوبه و direct admin هم خوبه و به سلیقه خودتون میتونین هر کدوم رو دوست دارین انتخاب کنین.
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
ممنون.
با این که با اصرار مشتریا دو ماهه سی پنل رو سرور نصب کردیم ، اما دایرکت ادمین بسیار بهتر از سی پنل هست به لحاظ سادگی و قابلیت ادیت آسان . بعضیا میگن یه امکاناتی توی سی پنل هست که دایرکت ادمین نداره . شما یه نگاهی به بخش ماژول های دایرکت ادمین بندازید ، بیخیال سی پنل میشید!![]()
Plesk فقط به درد سرور دانلود میخوره!
cpanel فوق العاده سنگینه اما direct admin هم سبکه هم بهتره plesk هم تا حالا با نسخه لینوکسیش کار نکردم اما نسخه ویندوزش اونقدرا که دوستان میگند "افتضاحه , اشغاله , ..." نیس اما در کل direct admin بهتره
اول سي پنل
دوم دايركت ادمين
پلسك به درد سرور لينوكس نميخوره
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)